Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya pes etme noktasına geldiğinde kim ayağa kaldırdı?

Serenay Sarıkaya pes etme noktasına geldiğinde kim ayağa kaldırdı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular koronavirüs pandemi günlerinde sosyal medyada yaptıkları üretimle önemli işler başarıyor. Birçok dizinin çekimlerinin durduğu, sanat faaliyetlerinin askıya alındığı bu ortamda sosyal medyanın durdurulamaz olduğu gerçeği de herkes tarafından kabul gördü.

Instagram bu noktada öne çıkan mecra oldu. Serenay Sarıkaya da Vogue dergisi için instagram canlı yayınına katıldı. Birçok soruya yanıt veren oyuncu, küçük yaşlarda başladığı bu meslekte pes etme noktasına geldiği anlar yaşamış.

Serenay Sarıkaya, her yorgun düştüğünde ve her pes etme noktasına geldiğinde yanında hep aynı kişi varmış. Annesi Ümran Sarıkaya… Küçük yaşlarda oyunculuk mesleğine atılanlar genelde büyük sorunlar yaşayabiliyor. Motivasyonlarını kaybettikleri zaman bu kariyerleri adına ciddi sonuçlar doğurabiliyor.

Serenay Sarıkaya pes etme noktasına geldiğinde kim ayağa kaldırdı? 7

Ancak Serenay Sarıkaya annesi sayesinde hep ayağa kalktı. Oyuncu, canlı yayında bu yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Çok küçük yaşlarda hayata atılıp para kazanmaya başladım. Hep paylaşımcı oldum. Bugüne gelene kadar kariyer yolculuğumda motivasyonumu kaybettiğim, yorgun düştüğüm, pes etme noktasına geldiğim zamanlar çok oldu. O anlarda annem (Ümran Sarıkaya) hep yanımdaydı, büyük destek verdi. Sayesinde her seferinde ayağa kalktım, pes etmemeyi öğrendim.”