Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel dizilerden yana şanssız ama bir konuda çok şanslı!

Hande Erçel dizilerden yana şanssız ama bir konuda çok şanslı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, 2014 yılında başladığı oyunculuk serüvenine devam ediyor. Hızlı bir yükseliş sergileyen Erçel, Çalıkuşu dizisindeki Zahide karakteri ile başladığı kariyerinde, Güneşin Kızları dizisindeki Selin ile büyük popülerlik kazandı.

Ardından gelen Aşk Laftan Anlamaz ile Altın Kelebek ödülü de alan Hande Erçel, Hayat karakteri ile adeta kariyerinin zirvesindeydi. Ancak bu diziden sonra Hande Erçel’in şansı bir türlü tutmadı. Siyah İnci dizisi büyük bir üzüntü kaynağı olarak kariyerinde sıkıntı olarak durdu.

Sonrasında Halka dizisine deneme çekimleri yaparak katıldı. Halka’da yeniden kendini gösteren Hande Erçel, Azize dizisiyle 2019-2020 sezonuna başladı ancak bu dizisi final bile yapamadan yayından kaldırıldı.

Hande Erçel, koronavirüs sonrasında 2 yeni dizide yer alacak. Bunlardan birisi, Kerem Bürsin ile birlikte yer alacağı Sen Çal Kapımı isimli televizyon dizisi. Diğeri ise Blu TV için yapılacak olan YarımKalan Aşklar Dairesi isimli proje. Dijital platform dizisinde Ali Atay ile Hande Erçel başrolü paylaşacak.

Hande Erçel dizilerden yana şanssız ama bir konuda çok şanslı! 8

Ünlü oyuncu, 2017 yılında yer aldığı dizilerden yana büyük şanssızlıklar yaşadı. Bu dönemde annesi Aylin Erçel’in de vefatı ile sarsıldı. Ancak kendisini toparladı ve 2020 yılında da önemli projelere imza atıyor.

Bu projelerden birisi de yeni bir reklam anlaşması… Erçel, 2017 yılında bu yana dizilerden yana şanssız ama reklamlardan yana şanslı.

Bir giyim markasının yanı sıra, 2 farklı kozmetik markası ile işbirliği yapan Hande Erçel, karantina sürecinde yeni bir anlaşma daha yaptı. Oyuncu, bir giyim markasının yüzü oldu ve kıyafetlerini de üzerinde taşımaya başladı.

Hande Erçel, 3 yıllık dönemde reklamlarda 2 milyon TL’den daha fazla para kazandı.

Hande Erçel dizilerden yana şanssız ama bir konuda çok şanslı! 9