Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serenay Sarıkaya’nın büyük hayranlarından birisi de Hazar Ergüçlü!

Serenay Sarıkaya’nın büyük hayranlarından birisi de Hazar Ergüçlü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazar Ergüçlü genellikle az makyaj yapan birisi olduğunu belirtti. Ergüçlü, “Mesela şöyle yapıyorum; göz yapıyor isem dudak yapmıyorum. Makyaj her kadına yakışıyor” diye konuştu.

Hazar Ergüçlü, makyajın en çok yakıştığı kişiler arasında arkadaşı Serenay Sarıkaya’yı ilk sırada saydı.

Ergüçlü, “Arkadaşım diye söylemiyorum Serenay (Sarıkaya) çok güzel makyajla, her türlü. Ne yapsa yakışıyor” diye konuştu.

Çok iyi olduğunu, çalıştığını ve keyfinin de yerinde olduğunu anlatan Hazar Ergüçlü, her şeyin yolunda olduğunu belirtti.

Hazar Ergüçlü, “Hassas, alerjik birisiyim. Güneşe çıkamıyorum. Yazları çalışıyorum, bu yaz da çalışıyorum” diye konuştu.

Kış veya yaz tatilleri fırsat buldukça yaptığını dile getiren Hazar Ergüçlü, güneşten özellikle kaçındığına değindi.

Sinema olarak şu anda net bir proje olmadığını ancak bazı gelişmeler yaşanabileceğini belirten Hazar Ergüçlü, fazla bir detay vermek istemedi.

Serenay Sarıkaya'nın büyük hayranlarından birisi de Hazar Ergüçlü! 7

Özel hayatı ile ilgili konuşmak istemeyen Hazar Ergüçlü, sevgilisi Onur Ünlü ile ilgili değil, işi ile konuşmak istediğini ifade etti.

Hatırlanacağı üzere yönetmen Onur Ünlü, instagram hesabından yaptığı paylaşımında, İstanbul’un fethi için “işgal” ifadesini kullanmıştı Hazar Ergüçlü, muhabirlerin bu konuyla ilgi sorusunda yorum yapmaktan kaçındı.