Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Bolat sürünsün! Sen Çal Kapımı dizi hayranları heyecanla o anı bekliyor!

Serkan Bolat sürünsün! Sen Çal Kapımı dizi hayranları heyecanla o anı bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Sen Çal Kapımı dizisinin 8.yeni bölümü izleyicilerle 2 Eylül Çarşamba akşamı buluşacak. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

Büyük bir ilgi gören 8. bölüm 1. fragmanına yapılan yorumlarda ise Serkan Bolat karakterine yönelik izleyicilerin bazı beklentileri var. Hande Erçel’in canlandırdığı Eda karakterine karşı tavırlarından rahatsız olan dizi hayranları, “Gerçekler ortaya çıkınca Serkan’ın sürünüp pişman olmasını keyifle izleyeceğiz” diye yorumlar yapıyor.

Böyle bir sahne beklentisinin yüksek olduğu yorumların fazlalığından da anlaşılıyor. Serkan karakterinin değişmesi gerektiği de izleyiciler tarafından dile getiriliyor.

Hatırlanacağı üzere Çarşamba akşamı instagram’da izleyicilerin sorularını yanıtlayan Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisi, Serkan Bolat karakterine yönelik eleştiriler yapmıştı.

Hande Erçel, Serkan Bolat karakterinin bazı huylarının değişmesi gerektiğini ifade etmişti. Kerem Bürsin de karakterine yönelik eleştiride bulunmuş ve “Bence bayağı bir huyu değişmeli” ifadesini kullanmıştı.