Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Sedef Avcı sosyal medyada Ajda Pekkan paylaşımı ile gündem oldu

Oyuncu Sedef Avcı sosyal medyada Ajda Pekkan paylaşımı ile gündem oldu

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu çift Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı, geçtiğimiz günlerde süperstar lakaplı şarkıcı Ajda Pekkan’ın Bursa’daki konserine katıldı. Çift konserde bir hayli eğlenceli vakit geçirdi. Sedef Avcı bu anları sosyal medya hesabında da paylaştı.

Konser sonrası Sedef Avcı, instagram sayfasında eşi Kıvanç Kasabalı’yla beraber Ajda Pekkan ile çekildikleri fotoğrafı paylaştı. Oyuncu gönderisine; “Çok düşündüm ne yazabilirim diye ama kelimeler karşısında kifayetsiz kalıyor. Güzelliğine, duruşuna , disiplinine çok hayranım. İyi ki…” notunu düştü.

Kıyafetleri, fiziği ve yıllara meydan okuyan görüntüsü ile sık sık gündem olan Ajda Pekkan ile poz veren çiftin fotoğrafına Sedef Avcı’nın takipçileri tarafından çok sayıda yorum yapıldı.

Oyuncu Sedef Avcı sosyal medyada Ajda Pekkan paylaşımı ile gündem oldu 7

Oyuncunun paylaşımının altına yapılan yorumlardan bazıları şöyle;  “Balmumu müzesine mi gittiniz? Ajda Hanım bu fotoğrafını gördü mü acaba”,  “Çok güzelsiniz fakat Ajda Hanım hepinizden genç duruyor”, “Yanında yaşlı kalmışsınız”, “Yanınızdaki Barbie kim?”

Görüntüsüyle adeta yıllara meydan okuyan  76 yaşındaki Ajda Pekkan’ın  geçmişten bugüne en sevilen şarkılarını seslendirdiği konser gecesinden kalma bu fotoğraf  Sedef Avcı’nın hayranları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.