Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu hayranları heyecanla bekliyor, Fatih Sultan Mehmed dünyayı titretiyor!

Serkan Çayoğlu hayranları heyecanla bekliyor, Fatih Sultan Mehmed dünyayı titretiyor!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında bu sezonun en çok merak edilen, Osmanlı tarihinin en ihtişamlı hükümdarlarından Fatih Sultan Mehmed’in hayatına ışık tutacak olan “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisinin afişi yayınlandı.

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Mehmed: Fetihler Sultanı’nın merakla beklenen afişi, dizinin sosyal medya hesaplarında takipçilerin beğenisine sunuldu. Dizinin başrolünde Serkan Çayoğlu’nun yer alması hayranlarının çok heyecanlandırdı.

Serkan Çayoğlu hayranları heyecanla bekliyor, Fatih Sultan Mehmed dünyayı titretiyor! 7

İstanbul’un fethiyle müjdelenen Fatih Sultan Mehmed’in hikâyesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizi, 27 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de izleyicileriyle buluşacak. İlk bölüm öncesinde sosyal medya ortamında Serkan Çayoğlu hayranlarının çok yoğun bir desteği olduğunu görmekteyiz.

Fragmanı da yayınlanan ve Osmanlı İmparatorluğu’nun en önemli padişahı olarak bilinen Fatih Sultan Mehmed’i canlandırmak Serkan Çayoğlu’nun kariyerinde büyük bir gurur olarak yer alacaktır.

Dizinin başarılı reytingler alması ve yurt dışında da geniş bir kitleye ulaşması durumunda Serkan Çayoğlu’nun bu durumdan büyük fayda sağlayacağını ve oyunculuk yeteneklerini milyonlarca izleyiciye yeniden sunma imkanı olacağını belirtelim.

Sultan Mehmed’in ne denli büyük bir savaş dehası olduğunu vurgulayan, Fatih’in yazdığı ihtişamlı tarihin izlerini taşıyan afiş, diziyi sabırsızlıkla bekleyen izleyicilerden yoğun etkileşim aldı. Yayınlanmasıyla birlikte, sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutulan afiş, diziye duyulan merakı ve heyecanı daha da artırdı.

Dünya tarihinin seyrini değiştiren bir dönemi ekrana taşıyacak olan Mehmed: Fetihler Sultanı, Sultan Mehmed’in destansı hikâyesini ve İstanbul’un Fethi’nin eşsiz atmosferini izleyicileriyle buluşturmak için gün sayıyor.