Ana sayfa Sosyal Medya Yeni diziye başlayan Eren Ören, kariyer basamaklarını hızlı çıkmaya devam ediyor!

Yeni diziye başlayan Eren Ören, kariyer basamaklarını hızlı çıkmaya devam ediyor!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Eren Ören, 2021 yılında Kırmızı Oda dizisinde gözükmesinden bu yana farklı projelerle izleyici karşısına geçti. Geçen Yaz isimli sinema filminin yanı sıra Kardeşlerim ve Üç Kız Kardeş dizilerinde rol alan oyuncunun geniş bir hayran kitlesi oluştu.

Eren Ören’e bu şöhreti getiren rol Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Kaan Atakul karakteri oldu. Dizinin güçlü hikayesi, karakterin sürprizlerle dolu olmasının yanı sıra Eren Ören’in oyunculuk yeteneklerinin de ortaya çıkması bakımında Kardeşlerim dizisinin genç oyuncunun kariyer yükselişinde çok önemli bir rolü bulunuyor.

Geçtiğimiz sezon Üç Kız Kardeş isimli Kanal D’nin sevilen dizisine Mustafa karakteri ile katılan Eren Ören, 2024 yılında da izleyicilere bir sürpriz yapacak.

Now isimli televizyon kanalında yepyeni bir dizi başlıyor. Şevket Çoruh ile Günay Karacaoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizide Didem Balçın ve Murat Aygen gibi tecrübeli isimler de bulunuyor.

Ayrıca dizinin genç oyuncuları arasında Eren Ören, Nilsu Berfin Aktaş ile Doğaç Yıldız’ı da görmekteyiz.

Mert isimli karakteri canlandıracak olan Eren Ören, yine izleyicileri sürprizlerle şaşırtacak bir karakter ile ekranda olacak.

İnci karakterini canlandıracak olan Nilsu Berfin Aktaş ile Eren Ören, yeni dizinin yeni çifti olarak izleyicileri şaşırtacak gibi gözüküyor.

Hikayeye göre; İnci karakteri sınıf arkadaşı ve aynı zamanda okul sahibinin oğlu Mert’ten (Eren Ören) hamile kalır. Üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerine koşan iki gencin hayatı sonsuza kadar değişir.