Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu için hayranlarının çok merak ettiği bir dizi işi var!

Serkan Çayoğlu için hayranlarının çok merak ettiği bir dizi işi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, 2019 yılında TRT1 ekranında yayınlanan Halka isimli dizide yer almıştı. 19 bölüm süren hikayenin devam etmesi bekleniyordu ama aradan geçen yıllar içinde olumlu haberler gelmemişti.

Halka dizisinin TRT’nin yeni açacağı dijital platform için çekileceği ile ilgili haberler ortaya çıkınca dizi izleyicileri de heyecanlandı. Halka aslında hem konusu hem de konsepti itibariyle çok başarılı bir yapımdı. Zaten dizinin oyuncu kadrosunda da çok önemli isimler vardı.

Serkan Çayoğlu’nun yanı sıra, Hande Erçel; Kaan Yıldırım; Hazal Subaşı; Ahmet Mümtaz Taylan ve Nazan Kesal gibi ünlü isimler kadroda yer aldı. Böyle iddialı isimlerden oluşan ve hikayesi de çok beğenilen dizinin sadece tek sezonluk bir iş olarak kalması kimsenin içine sinmemişti.

Serkan Çayoğlu için hayranlarının çok merak ettiği bir dizi işi var! 7

Özellikle Serkan Çayoğlu’nun canlandırdığı Cihangir karakteri büyük ilgi gördü ve oyuncunun hayranları da bu role yeniden ekrana dönmesini çok istedi. Şimdi gelen iyi haberler ile izleyicilerin bu dilekleri gerçekleşebilir.

TRT Dijital için 8 bölüm olarak çekilmesi planlanan Halka dizisinde eski ekip yeniden bir araya gelebilir mi bilinmiyor ama Serkan Çayoğlu hayranları merakla gelişmeleri takip ediyor.

ES Film tarafından dizinin yeniden oluşturulması konusunda çalışmalar yapığı ve senaryo üzerine de bazı denemeler gerçekleştirildiği bilgileri var. Ancak kimse net durumu bilmiyor.

Serkan Çayoğlu’nun Cihangir karakteri ile yeniden Halka dizisnde yer alması hayranlarını memnun edecektir.