Ana sayfa Sosyal Medya Kaçış dizisiyle yürekleri fetheden Engin Akyürek’ten çok konuşulacak pozlar!..

Kaçış dizisiyle yürekleri fetheden Engin Akyürek’ten çok konuşulacak pozlar!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay -Kaçış adlı dizi ile Disney Plus’ta yayınlanan ilk Türk yapıma imzasını atan oyuncu Engin Akyürek Marie Claire Dergisi’nin yeni sayısının kapak yıldızı oldu.

Dergi’nin tanıtımında ünlü oyuncuyla ilgili, “Engin Akyürek, Disney+ ve ilk yerli orijinal içeriği Kaçış ile radarımızda. Dizinin hem hikayesini yazan hem de başrolünü üstlenen başarılı oyuncuyla sıcak bir yaz gününde bir araya geldik” ifadeleri kullanıldı.

Engin Akyürek, kendi instagram hesabında da dergi kapağını yayınladı.Oyuncunun paylaşımına, hayranları tarafından kısa sürede binlerce yorum yapıldı.

Kaçış dizisiyle yürekleri fetheden Engin Akyürek'ten çok konuşulacak pozlar!.. 9

Hayranları Engin Akyürek’in fotoğrafına, ‘Muhteşemsin’ve ‘Çok yakışıklısın’ gibi pek çok yorumda bulundular. Kaçış dizisinde başrolü İrem Helvacıoğlu ile paylaşan Engin Akyürek, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, hayal ettiğinden daha öteye giden bir işin ortaya çıktığını belirtmişti.

Kaçış dizisiyle yürekleri fetheden Engin Akyürek'ten çok konuşulacak pozlar!.. 10

Kaçış dizinin kendisini çok memnun ettiğini ifade eden ünlü oyuncu, “Siz bir şey hayal edersiniz sonra o işi başka türlü hayal eden insanlarla işin içine girer. İş bence öyle üç boyutlu olur. Yönetmen devreye girer, senarist devreye girer, diğer karakterler devreye girer.

Kaçış dizisiyle yürekleri fetheden Engin Akyürek'ten çok konuşulacak pozlar!.. 11

Herkesin hayal dünyası birleşir ve ortak bir dünya oluşur. Ben çok mutluyum çıkan işten. Her şeyden önce bir derdi olan, bunu da parmak sallamadan anlatıyor olması benim için çok kıymetli” ifadelerini kullanmıştı.