Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan çok iyi bir başrol seçimi oldu!

Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan çok iyi bir başrol seçimi oldu!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yakında başlayacak olan Kader Bağları dizisinden daha fragman yayınlanmasına rağmen, sosyal medyada oluşan hava önemli. Dizinin başrollerinde yer alan Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin çok iyi bir dizi çifti olduğuna dair çok sayıda yorum paylaşılıyor. Dizi hayranları bu ikiliyi beğendi ve güçlü bir hikayesi olan Kader Bağları dizi projesi de büyük bir merakla bekleniyor.

FOX TV’nin yeni dizisi Kader Bağları’nın ilk tanıtımı yayınlandıktan sonra sosyal medyada geniş bir etkileşim oluştu. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’ın görüldüğü tanıtım, sosyal medyada kısa süre içinde yaklaşık 2 milyon kişi tarafından izlendi.

Dizi hayranları başrol ikilisinin uyumunu beğendiklerini ve birbirlerine çok yakıştıklarını belirten çok sayıda paylaşım yaptı. Bu durum da Kader Bağları dizi projesinin büyük dikkat çekmesini sağladı.

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu’nun üstlendiği Kader Bağları’nın hikayesi de dikkatleri çekiyor.

Yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu, delidolu sevdalarının öyküsünü; iki ayrı dünyanın insanı Sevda (Ayça Ayşin Turan) ve Kerem’in (Serkan Çayoğlu) aşk ve mücadele sınavını konu alıyor.

“Aşk Kaderi Yenmektir” mottosuyla yola çıkılan dizide ayrıca şu oyuncular da bulunuyor:

“Arzu Gamze Kılınç, Alptekin Serdengeçti ,Nazlı Bulum, Sanem Babi, Mehmet Aykaç, Zeynep Köse, Tolga İskit, Aslı İçözü, Betül Çobanoğlu, Yusuf Akgün.”

Yönetmen koltuğuna Benal Tairi’nin oturduğu dizinin senaryosunu ise Sema Ali Erol kaleme alıyor.

Kader Bağları, yakında FOX’ta.