Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel evlilik tarihi ile ilgili ilk ipucunu verdi!

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel evlilik tarihi ile ilgili ilk ipucunu verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel ikilisinin yaz aylarında doğru evlenmeleri bekleniyor. Kiraz Mevsimi dizisi ile başlayan ve bugüne kadar devam eden aşklarını evlilik ile taçlandırma kararı alan ünlü çift, düğün hazırlıklarını da sürdürüyor.

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çiftinin İtalya’da evlenecekleri yönündeki iddialar ise herkesi şaşkına çevirdi. Ancak ünlü çift bu iddiaları yalanladı.

Özge Gürel’in yaşadığı bir enfeksiyon sonucu hastane çıkışı görüntülenen ünlü çift, önemli bir sağlık durumunun olmadığını belirtti. Özge Gürel, “Rahatsızlanmıştım, şimdi onun kontrolleri var” diye konuştu.

Özge Gürel, mevsim değişikliği nedeniyle bir sorun yaşadığını ve onun dışında bir sorunu olmadığını söyledi.

Serkan Çayoğlu, düğün tarihinin belli olmadığını vurgularken, Özge Gürel de henüz gelinlik bakmaya başlamadığını belirtti.

Serkan Çayoğlu düğün detaylarının netleşmediğini ifade ederken, Özge Gürel de, belli olunca açıklama yapacaklarını ifade etti.

Özge Gürel, “Aile arasında olmayacak, düğün yapacağız elbette. Tam tarih işlerle de bağlantılı, işlerin bitiş tarihine göre, doğru zamanda halledeceğiz” diye konuştu. Özge Gürel, Ağustos ayını da özellikle ifade etti ve düğünün bu ay içinde olması bekleniyor.