Ana sayfa Sosyal Medya Yeni proje müjdesi yakın! Hande Erçel’in yüzü gülüyor, bunun iki sebebi var!

Yeni proje müjdesi yakın! Hande Erçel’in yüzü gülüyor, bunun iki sebebi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin ardından herhangi bir projede yer almadı. Disney Plus ile anlaştığı ortaya çıkan oyuncunun yeni projelerini hayranları merakla bekliyor.

Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkın ardından daha önce Halka dizisinde birlikte rol aldığı Kaan Yıldırım ile görüntülenen Hande Erçel, yeni aşkıyla da magazin gündeminden düşmüyor. Genç oyuncu, İtalya seyahatinin ardından İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitmişi.

Her şeyin yolunda olduğunu ve bu aralar tatil yaptığını anlatan Hande Erçel, yeni sevgilisi Kaan Yıldırım sorulduğunda ise, “Ben çok iyiyim, her şey çok güzel” ifadesini kullandı.

Hande Erçel’in gülümseyen yüzü de aşkın kendisine iyi geldiğini gösteriyordu. Oyuncu artık setlere dönmeyi de çok istiyor ve sözleriyle yeni proje müjdesinin de yakın olduğu hissiyatını verdi.

Proje görüşmelerinin başladığını belirten oyuncu, artık iş toplantılarına başladığını anlattı. Yoğunluğun başladığını belirten Hande Erçel, “Bir iş yapacağız ama net değil. Setleri çok özledim. Aşırı özledim. Eylül’den beri çalışmıyorum. Çok uzun zaman oldu, özledim” ifadesini kullandı.

Sinema ve dizi fark etmeyeceğini güzel bir iş olmasını istediğini belirten Hande Erçel, yaz ayında da çalışabileceğini anlattı.

Yeğeni Mavi ile Eylül ayından bu yana çok daha fazla ilgilenebildiğini ve bundan da memnun olduğunu belirten güzel oyuncu, “En azından 8 ayını dolu dolu yaşayabildim. Artık tatil yok, iş modu” dedi.

Kerem Bürsin ile aralarında bir küslük olmadığını belirten Hande Erçel, bu konuda fazla konuşmak istemedi.