Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu, kilometrelerce öteden sevgilisi Özge Gürel’i aşk yağmuruna tuttu!

Serkan Çayoğlu, kilometrelerce öteden sevgilisi Özge Gürel’i aşk yağmuruna tuttu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2014-2015 yıllarında Fox TV’de yayınlanan Kiraz Mevsimi isimli dizide partner olan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, o diziyle birlikte aşk yaşamaya başlamışlardı. 6 yıldır mutlu bir beraberlik sürdüren iki oyuncu, şu sıralar zorunlu bir ayrılık yaşıyorlar. Özge Gürel’in, Can Yaman ile oynadığı Bay Yanlış dizisi final yaptı ama Serkan Çayoğlu yeni dizisi için çekimlerde.

Çayoğlu, Kanal D için çekilen Yeni Hayat dizisi erken final yapınca, yılbaşından sonra çekimleri başlayan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde oynamakta. Çayoğlu, şu sıralar dizinin çekimleri için KKTC’de. Pelin Karahan, Gülfer Özdemir ve Ahmet Kural’ın da rol aldıkları dizi, TRT1’de yayınlanacak.

Şu sıralarda hummalı bir çekim süreci yaşanıyor dizi için. Dönem dizisi olan Bir Zamanlar Kıbrıs’ta, Serkan Çayoğlu Ankaralı isimli bir istihbarat görevlisini oynuyor.

Serkan Çayoğlu, 5 Şubat’ta 34. yaş gününü kutlayan sevgilisi Özge Gürel’in yanında olamadı. İstanbul’da ikamet eden Özge Gürel, sevgilisi Çayoğlu’nun yaptığı sürprizle büyük bir mutluluk yaşadı.

Serkan Çayoğlu, kilometrelerce öteden sevgilisine aşkını bir kez daha ilan ediyordu hediyeleriyle. Özge Gürel, balonlarla süslü çiçekler eşliğinde aşağıdaki fotoğrafı paylaştı instagram sayfasından.

Serkan Çayoğlu, kilometrelerce öteden sevgilisi Özge Gürel'i aşk yağmuruna tuttu! 10

Oyuncu, aynı fotoğrafı post olarak da paylaştı ve “Aşırı özlem içerir” notunu düştü. Bu arada Serkan Çayoğlu da instagram sayfasından bir paylaşım yaptı.

Serkan Çayoğlu, kilometrelerce öteden sevgilisi Özge Gürel'i aşk yağmuruna tuttu! 11

Birlikte siyah beyaz bir fotoğraflarını yayınlayan Çayoğlu, aşk dolu sözleriyle sevgilisinin doğum gününü kutladı. İşte o paylaşım:

Serkan Çayoğlu, kilometrelerce öteden sevgilisi Özge Gürel'i aşk yağmuruna tuttu! 12

Serkan Çayoğlu, kilometrelerce öteden sevgilisi Özge Gürel'i aşk yağmuruna tuttu! 13