Ana sayfa Sosyal Medya Arıza’nın Halide’si Ayça Ayşin Turan, seksi pozuyla ‘vaavv’ dedirtti!

Arıza’nın Halide’si Ayça Ayşin Turan, seksi pozuyla ‘vaavv’ dedirtti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Arıza dizisindeki Halide karakteriyle ekranlara geliyor Ayça Ayşin Turan. Tolga Sarıtaş ve Ahmet Mümtaz Taylan ile kamera karşısına geçen genç oyuncu, başarılı performansıyla da beğeni topluyor. Turan, kendi kuşağının dikkat çeken isimlerinden birisi. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra sade ve duru güzelliğiyle de çok beğeniliyor.

1992 doğumlu olana Ayça Ayşin Turan, henüz 28 yaşında ama mesleğinde emin adımlarla ilerlemekte. Genç yaşına pek çok yapım sığdıran oyuncu, özellikle Karagül dizisiyle dikkatleri çekmişti.

15 yaşında oyunculuğa Affedilmeyen isimli yapımda rol alarak başlayan Ayça Ayşin Turan, adeta izleyicinin gözünün önünde büyüdü ve deneyim kazandı. Geldiği noktada ise herkesin övgüsünü alan bir performans sergilemekte.

Arıza'nın Halide'si Ayça Ayşin Turan, seksi pozuyla 'vaavv' dedirtti! 9

Karagül’den sonra Meryem dizisinde başrolde oynayan Ayça Ayşin Turan, Netflix’in ‘Hakan:Muhafız’ dizisinde de başarılı bir oyunculuk sergilemiş ve beğenilmişti.

Daha sonra Zemheri dizisinde oynayan oyuncu, dizinin tutmaması ve erken finalinden sonra da Show TV’nin Arıza dizisinde oynamaya başladı. Ayça Ayşin Turan, sosyal medyadan da ilgiyle takip ediliyor.

Hayranlarının çok beğendiği ve övgü dolu yorumlar yaptığı bir paylaşım daha yaptı oyuncu. Bir moda çekiminden iki kare paylaşan Ayça Ayşin Turan’a, Türk hayranları kadar özellikle Arap hayranlarının da yorum yağdırdığı görülüyor.

Siyah dantelli bir bluzla seksi bir poz veren oyuncu, aşağıdaki paylaşımları yaptı:

Arıza'nın Halide'si Ayça Ayşin Turan, seksi pozuyla 'vaavv' dedirtti! 10

Arıza'nın Halide'si Ayça Ayşin Turan, seksi pozuyla 'vaavv' dedirtti! 11