Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’den Mihre,Ali ve İbrahim Çelikkol sürprizi!

Demet Özdemir’den Mihre,Ali ve İbrahim Çelikkol sürprizi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de Çarşamba akşamları ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin iki başrol oyuncusu Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, özel hayatlarında da iyi bir dostluk bağı kurdular. İkili, birbirlerini seven ve iyi anlaşan partnerler olarak ekran uyumlarıyla da beğeni kazanıyorlar. Aynı zamanda kamera arkasında da yakınlıklarıyla dikkat çekiyorlar.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, adeta abi-kardeş ilişkisi kurdular. İlk kez aynı yapımda rol alan oyuncular, daha öncesinde de partner olarak aynı projede yer almayı istediklerini bir röportajlarında da belirtmişlerdi.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep ve Mehdi olarak oyunculukları ve ekran uyumları ile beğeni toplayan ikili, özel hayatlarında da görüşmekteler. İbrahim Çelikkol’un eşi Mihre Çelikkol ve Demet Özdemir’in de yakınlıkları, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmekteydi.

Mihre Çelikkol, zaman zaman set ziyaretine geldiğinde Demet Özdemir ile samimi pozlar veriyordu. Bu kez bir ev buluşması yaşanmış anlaşılan. Demet Özdemir, Mihre ve İbrahim Çelikkol ile bir fotoğraflarını paylaşırken, aynı zamanda oğulları Ali’yle oynadığı anlardaki halini de paylaştı.

Demet Özdemir'den Mihre,Ali ve İbrahim Çelikkol sürprizi! 8

Ali’nin yüzünü özellikle kapatan oyuncu, “Anlayamazsınız” diyerek 2019 Aralık ayında dünyaya gelen ve 14 aylık olan Ali ile oynarken görülüyor aşağıdaki fotoğrafta.
Demet Özdemir'den Mihre,Ali ve İbrahim Çelikkol sürprizi! 9

İbrahim Çelikkol ve Mimar olan eşi Mihre Çelikkol, 2017 yılında evlenmişlerdi. Mutlu bir evlilikleri olan çiftin oğulları Ali de 5 Aralık 2019 doğumlu.