Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu nereden nereye geldi! Kiraz Mevsimi’ndeki Ayaz’ı aştı, rolden role girdi!

Serkan Çayoğlu nereden nereye geldi! Kiraz Mevsimi’ndeki Ayaz’ı aştı, rolden role girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu’nun oyunculuk gelişimi takdire şayan… 2012 yılında Kuzey Güney dizisindeki Rafael karakterinden sonra farklı rollerle ekranda yer alan oyuncu, Kiraz Mevsimi dizisindeki Ayaz Dinçer olarak geniş kitleler tarafından büyük ilgi gördü.

Sevgilisi Özge Gürel ile birlikte Kiraz Mevsimi’nin fenomen bir yapım olmasını sağlayan Serkan Çayoğlu, hala büyük aşkla bağlı olduğu Özge Gürel ile birlikte büyük bir kariyer gelişimi sergiledi.İki sevgili farklı rollerde yer aldı ve başarılı performansları ile hep göz önünde bulundu.

Serkan Çayoğlu, romantik komedi dizisinde Ayaz karakteri ile çok beğenildi ama bu rolün de etkisinde kalmadan, sonraki projelerinde farklı karakterlere girmeyi başardı. Bu noktada Yeni Hayat dizisinde eski bordo bereli asker rolüyle de göz dolduran Serkan Çayoğlu, dizinin reytinglerinden bağımsız olarak başarılı bir çizgi ortaya koydu.

Serkan Çayoğlu nereden nereye geldi! Kiraz Mevsimi'ndeki Ayaz'ı aştı, rolden role girdi! 7

Partnerleri hem Melisa Aslı Pamuk hem de Nilperi Şahinkaya ile iyi bir uyum yakalayan oyuncu adına Yeni Hayat yeni bir sınav idi. Oyuncu, bu sınavını başarıyla veriyor.

Mililyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da benzer bir görüşte ve köşesinde Serkan Çayoğlu’nu şu sözlerle övdü:

“Ev ahalisi, “Nereden nereye geldi! ‘Kiraz Mevsimi’ndeki karakterinden sıyrılıp, çok farklı rollere gidebildi. Çok önemli” dedi. Serkan Çayoğlu’ndan bahsettiler. ‘Ayaz’ olarak kalabilir ve ‘romantik komediden’ devam edebilirdi. Bu elbiseden sıyrılıp, ‘Börü’de Kaya Ülgen, ‘Halka’da unutulmaz Cihangir Tepeli oldu. Şimdi bir karmaşık ilişkiler içine düşen emekli Bordo Bereli koruma rolünde…. Kendini geliştirmek dedikleri böyle bir şey….”