Ana sayfa Sinema Serkan Çayoğlu, nikah masasından yeni filminin setine koştu!

Serkan Çayoğlu, nikah masasından yeni filminin setine koştu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının sevilen isimlerinden Serkan Çayoğlu kısa süre önce bir süredir birlikte olduğu Özge Gürel’le nikah masasına oturdu. Çayoğlu balayından hemen sonra yeni filmi için sete çıktı.

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel önce Almanya’da sonra da İstanbul’da bir nikah töreni düzenledi. Çiftin nikah törenleri sosyal medyada geniş yer tutarken hayranları Serkan Çayoğlu’nun ne zaman setlere döneceğini çok merak ediyordu. Çayoğlu bu çok beklenen sorunun yanıtını verdi.

Çayoğlu kısa süre önce bir sinema filmi için setlere döneceğinin işaretini vermişti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çayoğlu, “Oyuncu, “Sinema filmi olacak, aynı anda ona çalışıyorum şimdi. Onun dışında muhtemelen televizyona bir şeyler yapacağız gibi gözüküyor” diyerek de dizilere yeniden dönüş yapacağının da sinyalini vermişti.

Serkan Çayoğlu, nikah masasından yeni filminin setine koştu! 11

Nitekim Çayoğlu, düğün törenlerini tamamladıktan hemen sonra yeni sinema filmi Oregon için sete çıktı. Çayoğlu’nun başrolünü Aslı İnandık’la paylaştığı Oregon filminin çekimlerine başlandı. Yapımcılığını NuLoock Production’un üstlendiği filmin senaryosu ise ödüllü senarist ve yönetmen Ümit Ünal’a ait.

Emanet bir kaseti İstanbul’daki adrese teslim etmeye giden ve yanlış anlaşılınca karakola düşen iki sevgilinin hikayesini anlatan filmin yönetmenliğini ise Kerem Ayan üstleniyor. Filmde Nejat İşler ve Melisa Doğu konuk oyuncu olarak yer alıyor.

80’li yıllarda yaşanan gerçek bir hikayeyi anlatacak film özellikle Serkan Çayoğlu hayranları arasında büyük heyecan yarattı. Serkan Çayoğlu, Oregon isimli filmde Bodrum’da esnaflık yapan Hakan isimli bir karakteri canlandıracak. Serkan Çayoğlu, en son 2 sezon süren ilk sezonunda Bir Zamanlar Kıbrıs ve ikinci sezonunda da Kıbrıs Zafere Doğru isimli diziyle TRT1 ekranında yer almıştı.