Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan ve Ahmet Kural’ın oynadığı Kıbrıs Ada Kışı dizisinin ismi değişti! İşte yeni ismi…

Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan ve Ahmet Kural’ın oynadığı Kıbrıs Ada Kışı dizisinin ismi değişti! İşte yeni ismi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonda merakla beklenen yapımlardan birisi de Kıbrıs Ada Kışı olarak lanse edilen TRT1 için çekilen proje. Diziyle ilgili olarak bir kaç aydır gelişmeler yaşanıyor ama henüz setten fotoğraflar paylaşılmadı ve yayın tarihi de belli değil. Adeta izleyenleri merak içinde bırakan bir süreç yaşanmakta. Dizinin başrollerinde Pelin Karahan ve Serkan Çayoğlu var.

TRT1’in yeni ve iddialı dizisi, bir dönem projesi. KKTC’nin çeşitli bölgelerinde çekimleri sürüyor. Oyuncular ve tüm ekip yılbaşının hemen ertesinde adaya gittiler. Bir süre karantinada kaldıktan sonra da çekimler başladı. Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz günlerde dizinin çekimlerinden bir fotoğrafıyla yeni imajını da göstermiş oldu.

Dizide ayrıca Gülper Özdemir, Ahmet Kural, Miray Akay, Ahmet Kural, Tayanç Ayaydın ve Devrim Saltoğlu da rol alıyor. Heyecanla beklenen diziyle ilgili ise yeni bir gelişme yaşandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından dizinin yeni ismini duyurdu. Kıbrıs Ada Kışı olarak lanse edilen dizinin yeni ismi Bir Zamanlar Kıbrıs oldu.

Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan ve Ahmet Kural'ın oynadığı Kıbrıs Ada Kışı dizisinin ismi değişti! İşte yeni ismi... 7

Kıbrıs’taki Türk halkına yönelik olarak 1964-1974 yılları arasında yapılan zulmün ekrana taşınacağı ve Kıbrıs Barış Harekatı ile birlikte sonlanacak olan proje toplam 26 bölüm olarak çekilecek. TMC Film tarafından yapımcılığı üstlenilen proje TRT1’de yayınlanacak.

Emre Özdür ile Başar Başaran’ın hikayesini yazdığı Kıbrıs Ada Kışı isimli dizi projesi 60’ar dakikadan oluşan 26 bölüm olarak planlandı. Dizinin yayın tarihinin de Mart ayının sonları olduğu belirtiliyor.