Ana sayfa Sosyal Medya Ayliz’i bırakın da İrem Helvacıoğlu’na bakın siz!

Ayliz’i bırakın da İrem Helvacıoğlu’na bakın siz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu İrem Helvacıoğlu, daha önce başka dizilerde rol almış olsa da atv’de ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes ile büyük bir hayran kitlesi edindi. Oyuncu, Ulaş Tuna Astepe ile birlikte başrolünde oynadığı dizide, eşinden şiddet görüp çocuğuyla kaçan bir kadını oynuyordu. Hikaye ilk bölümleriyle birlikte büyük dikkat çekmiş ve çok konuşulmuştu.

Helvacıoğlu, geçtiğimiz yıl sona eren Sen Anlat Karadeniz dizisinin ardından bir süredir ekranda yoktu ve yeni projesi de merakla bekleniyordu. Yaz aylarında Özcan Deniz ile başrolünde oynayacağı bir diziyle döneceği konuşulmuştu.

Sonrasında ise Seni Çok Bekledim dizisinin çalışmaları başladı ve oyuncu İstanbul-Katar çekimlerinden karelerle gündeme geldi. Hayranları diziyi merakla bekliyor ve yeni imajı ile birlikte Özcan Deniz ile ekran uyumunu da merak ediyordu.

Sonunda geçtiğimiz Cuma dizi ilk bölümüyle ekrana geldi. Henüz bir şey söylemek için çok erken ama İrem Helvacıoğlu bu kez farklı bir imajla ekranda. Ayliz isimli bir fotoğrafçı kadını oynuyor. Kıyafetleri, saçı, makyajı her şeyi değişti.

Değişmeyen tek şey ise oyuncunun başarılı performansının yanı sıra güzelliği. İrem Helvacıoğlu, hayranları tarafından pek çok övgü aldı dizisindeki yeni görüntüsüyle. Bunun yanı sıra sosyal medyadan yaptığı yeni paylaşımlar ise takipçilerinin çok beğendiği ve güzelliğine atıfta bulunduğu yorumlarla dolu.

İrem Helvacıoğlu, instagram sayfasından, bir moda çekimi için verdiği pozlarını paylaşarak hayranlarını da mutlu etti. “Fotoğraf yerine füze attın. Bu kadar güzel olamazsın! Fotoğrafa bittim” şeklinde pek çok yorum geliyor oyuncuya.

Bu arada Helvacıoğlu’nun Arap hayranlarının da çoğaldığı gelen yorumlardan görülüyor.

İşte sosyal medyada beğeni toplayan o pozları:

Ayliz'i bırakın da İrem Helvacıoğlu'na bakın siz! 9

Ayliz'i bırakın da İrem Helvacıoğlu'na bakın siz! 10

Ayliz'i bırakın da İrem Helvacıoğlu'na bakın siz! 11