Ana sayfa Dizi Haberleri Yabani, Hudutsuz Sevda, Safir ve Kirli Sepeti göz kamaştıran yeni diziler oldu!

Yabani, Hudutsuz Sevda, Safir ve Kirli Sepeti göz kamaştıran yeni diziler oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2023 -2024 sezonunda diziler konusunda çok dikkat çekici gelişmeler yaşanıyor. Önceki sezondan devam eden projelerin izleyici kaybı yaşadığına şahitlik ederken, yeni dizi projelerinden bazılarının ise çok iyi sonuçlar elde ettiğini görmekteyiz.

Özellikle 4 dizi projesi var ki, bu sezonun iyi çıkış yapan işleri olarak dikkatlerden kaçmıyor. Bu dizilerin başında Salı akşamları yayınlanan Yabani isimli Fox TV dizisi geliyor. Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi reytingleri ile öne çıkıyor ve birçok eski diziyi de geçerek sezonun iyi çıkış yapan projelerinin başında geliyor.

Andından ise yine Fox TV’de perşembe akşamları yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin dikkatleri çektiğini belirtelim. Deniz Can Aktaş ile Miray Daner ikilisinin başrolündeki dram dizisi de iyi reytingler elde etmeyi başarıyor ve kendi izleyicisini oluşturma konusunda önemli adımlar attı.

Bir başka dikkat çeken dizi ise Safir oldu. atv’nin pazartesi akşamları ekrana getirdiği dizinin başrollerinde; İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül bulunuyor. Kapadokya’da çekimleri devam eden dizi güçlü bir dram ve aşk yapımı olarak geniş bir izleyici kitlesini kendisine çekmeye devam ediyor.

Sezonun iyi çıkış yapan bir başka dizi projesi ise Kirli Sepeti… Pazar akşamları yayınlanan zenginler ile fakirler arasındaki ayırıma dikkat çeken, çok etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunan Kirli Sepeti, ortalamanın üzerinde reytingler elde ediyor. Ayça Bingöl, Cansu Tosun, Ceren Moray gibi başarılı isimleri bir araya getiren dizinin sezon boyunca Pazar akşamları iyi sonuçlar alarak yoluna devam etmesi bekleniyor .