Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk ikilisine destek şart!

Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk ikilisine destek şart!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Yeni Hayat, ilk 4 bölümü ile ekranda yer aldı ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından da beğeni ile takip ediliyor. Dizi her geçen hafta izleyicileri daha da meraklandırıyor.

Perşembe akşamlarını heyecanla beklediklerini belirten Yeni Hayat izleyicileri, dizinin tanıtıma ihtiyacı bulunduğunu ve alınan düşük reytingleri de hak etmediği fikrinde. Kanal D’ye yeterli tanıtım yapmadığı eleştirisi getiren izleyiciler, daha fazla tanıtılması durumunda Yeni Hayat dizisinin reyting sorununun kalmayacağı düşüncesini taşıyor.

Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk uyumunu da beğenen izleyiciler, bu iki karakterin aşk yaşaması durumunu sabırsızlıkla bekliyor. Ancak bunun bir yasak aşk olmamasını da istiyor. Yani iki karakter aşk yaşasın ama kimseyi de aldatmış olmasın. Senaryonun bu yönde ilerlemesi gerçekleşir mi bilinmez. Ancak ekranda yasak aşkların o kadar da çok sevilmediğini, sosyal medyada gösterilen tepkilerden anlayabilirsiniz.

“Çok seviyorum bu diziyi ve asla bitmesini istemiyorum” diye yorum yapan Yeni Hayat fanları, sosyal medyada dizinin tanıtımını yapmak adına da sıklıkla paylaşım yapıyor. Dizinin gününün değiştirilmesi istekleri de var. Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor gibi iki güçlü dizinin karşısında Yeni Hayat’a şans verenler az.

Dizinin senaryo ekibindeki değişilikten de umutlu olan izleyiciler, hikayenin daha da güzelleşmesi dileğinde bulunuyor. İşte Yeni Hayat dizisinin 1 Ekim Perşembe günü yayınlanacak olan 5. bölüm fragmanı: