Ana sayfa Dizi Haberleri Rojda Demirer’in yeni sezondaki dizisi belli oldu!

Rojda Demirer’in yeni sezondaki dizisi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon diziler arasındaki rekabet bir başka… Birbirinden ilginç ve güçlü yapımların yer aldığı ekranda dizi tutturmak, reytinglerde iyi noktaları elde etmek artık çok zorlaştı. atv’nin yeni sezon için Maraşlı dizisini hazırladığı da biliniyor.

Tims&B tarafından titizlikle hazırlıkları süren dizinin başrolü için düşünülen Burak Deniz ve Alina Boz ikilisi, daha şimdiden büyük destek gördü. İkilinin enerjileri ve birbirlerine nasıl uyum sağlayacağı merak ediliyor.

Ethem Özışık’ın hikayesini yazdığı Maraşlı dizisinin usta yönetmeni Kudret Sabancı da yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncu arayışlarının da devam ettiği diziye yeni isimler de katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Rojda Demirer ve Kerem Atabeyoğlu, Maraşlı dizisinin ekibine katıldı.

Çarpışma dizisindeki Belma karakterinden sonra bir süre dinlenen oyuncu, Geniş Aile Komşu Kızı filmi ile 2019 yılında gündeme gelmişti. Blu TV için çekilen Saygı dizisinde de rol alan Rojda Demirer, televizyonda ise Maraşlı dizisinde başrolü kapmış oldu.

Rojda Demirer'in yeni sezondaki dizisi belli oldu! 7

1990’lı yıllardan bu yana çeşitli dizi ve filmlerde rol alan Kerem Atabeyoğlu da Maraşlı dizisi ile 4 yıl sonra ekrana dönüş yapacak. Atabeyoğlu en son 2016 yılında Tatli İntikam dizisinde rol almıştı.