Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu yabancı hayranları için Kader Bağları dizisi hayal kırıklığı olmaya doğru gidiyor!

Serkan Çayoğlu yabancı hayranları için Kader Bağları dizisi hayal kırıklığı olmaya doğru gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kader Bağları isimli Fox TV dizisi, Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 3. bölümü yayınlanan dizinin başrollerinde Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan bulunuyor.

İki başarılı genç ismin de geniş bir hayran kitlesi var. Özelilkle de Serkan Çayoğlu yurt dışında çok sevilen ve işleri yakından takip edilen Türk oyuncuların başında geliyor.

Serkan Çayoğlu’nun yabancı hayranları çok büyük bir heyecan ile Kader Bağları dizisinin başlamasını bekledi. Dizide Kerem karakterini canlandıran oyuncu, izleyicileri çok etkilemeyi başardı. Rolün çekiciliği karşısında Serkan Çayoğlu hayranlarının da sosyal medyada çok yoğun bir destek çalışması yaptını görmekteyiz.

Özellikle de yurt dışında yaşayan ve Türk dizilerini büyük bir dikkatle takip eden kitlenin Serkan Çayoğlu’na olan sevgisi de bilinen bir durum.

Kiraz Mevsimi dizisinden bu yana oyuncunun her projesine yurt dışından büyük ilgi gösteriliyor. Kader Bağları dizisi de bu nedenle büyük önem taşıyordu. Ancak dizinin 3. bölümü geride kalmasına rağmen reytingler ortalamanın çok altında gerçekleşiyor.

3. bölümü ile tüm kişiler kategorisinde günü 9. olarak tamamlayan dizi, AB ve ABC1 gruplarında ise 10. sırada bulunuyor. 3’e yaklaşan reytinglerin yeterli olmadığını herkes iyi biliyor. Dizinin izleyici sayısını artıramaması da büyük bir sorun olarak dikkatleri çekiyor.

Cumartesi akşamları Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerinin yanında Kader Bağları’nın iyi bir çıkış yapamaması izleyicileri de rahatsız etti.

Dizinin hikayesinin biraz daha hareketlenmesi gerektiğini düşünen izleyiciler, hikayenin daha çekici hale gelmesini arzu ediyor.

Serkan Çayoğlu’nun yurt dışındaki hayranları sosyal medya desteği ile Kader Bağları dizisine olan ilgilerini ortaya koysalar da bunun Türkiye’deki reytinglere bir etki yok ama yurt dışı satışları için büyük bir anlam ifade ediyor.