Ana sayfa Sosyal Medya Son dönemin tartışmasız en başarılarından birisi de Selahattin Paşalı oldu!

Son dönemin tartışmasız en başarılarından birisi de Selahattin Paşalı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ömer dizisi ile birlikte bu sezonun iddialı işlerinden birisinde başrolü sırtlamak, Selahattin Paşalı için kolay olmamalı. Gökçe Bahadır gibi tecrübeli bir oyuncunun karşısında genç oyuncunun gayet iyi bir performans ortaya koyması, Ömer dizisinin geniş kitleler tarafından beğeni toplamasını kolaylaştırdı.

Selahattin Paşalı, bir süredir gündemde yer alan bir isimdi ama 2022-2023 sezonunda izleyicilerin gözünde kıymeti çok daha fazla arttı. Bunun altında da yetenekleri, ortaya koyduğu azim ve etkileyici performans yatıyor.

1990 yılında Muğla’da dünyaya Selahattin Paşalı, oyunculuk macerasına Kalp Atışı dizisi ile 2017 yılında atıldı. Bir Umut Yeter, Leke dizilerinde tecrübe kazanan oyuncu, kendisinin geniş kitleler tarafından tanınmasını sağlayan Babil dizisindeki Hakan karakteri ile akıllara yer edindi.

Aşk 101 dizisindeki Osman karakteri de bir dönem çok konuşulmuştu. Bir de çok ilgi gören bir başka Netflix dizisi olan Pera Palas’ta Gece Yarısı’nda Hazal Kaya ile etkileyici bir partnerlik yürüten Selahattin Paşalı, bu sezonu da Ömer dizisi başarısıyla kapattı.

Ömer dizisi gelecek sezonda da ekranda olmaya devam edecek. Dizilerin yanı sıra sinema filmlerinde de aranılan isimlerden olmaya başlayan Paşalı, Mukavemet isimli projenin ardından Kurak Günler ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Lara Tümer ile evli olan ve düzenli bir hayatı bulunan Selahattin Paşalı, bu sezonun en başarılı isimlerinin başında geliyor. Elle Style gecesine karısı ile birlikte katılan oyuncu, ‘yılın stil sahibi erkek oyuncusu’ ödülüyle de onurlandırıldı.

Sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesi tarafından desteklenen oyuncu, sezon finali yaptıkları Ömer dizisi için şunları söyledi:

“Güzel geçti, aile gibi bir ekibiz. İşi şimdiden özledim. En kısa zamanda onlarla bir araya gelmeyi dört gözle bekliyorum.”

Selahattin Paşalı bu sözleriyle Ömer dizisinin setinde çok mutlu olduğunu, yorgunluk bilmediğini ve yaz arasının da hızlı bir şekilde geçerek yeniden setlere dönme arzusunda olduğunu ortaya koydu.

Selahattin Paşalı’nın işine olan saygısı ve ortaya koyduğu performansı gösteriyor ki, son dönemin en başarılı erkek oyuncularından birisi olmayı hak etmiş.

Ömer dizisi de sezonun en istikrarlı, başarılı ve geniş bir izleyici kitlesini etkileyen, farklı hikayesi ile ikinci sezonda da başarılar kazanması beklenen bir proje oldu.