Ana sayfa Sosyal Medya Birkan Sokullu kapak oldu, Kerem Bürsin diğer dizisinin reklamını yaptı!

Birkan Sokullu kapak oldu, Kerem Bürsin diğer dizisinin reklamını yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların iki beğenilen jönü Birkan Sokullu ve Kerem Bürsin, şu sıralar iki farklı kanalın çok konuşulan dizilerinde rol alıyorlar. Sokullu, TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı ile ve Kerem Bürsin de Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisiyle gündemde. İki oyuncunun sosyal medyadan son paylaşımlarına bir göz atalım…

İlk sırada Birkan Sokullu var. Oyuncu, 2008 yılında Küçük Kadınlar dizisinde rol aldıktan sonra dikkatleri çekmişti. Daha sonra ise Elif, Melekler Korusun, Küçük Sırlar, Uçurum, Fatih, Kurt Seyit ve Şura dizilerinin ardından oynadığı ve Burcu Biricik ile başrolünü paylaştığı Hayat Şarkısı ile ön plana çıkmıştı.

Daha sonra ise Bir Aile Hikayesi’nde ve iki bölüm süren Yüz Yüze dizisiyle birlikte Ya İstiklal Ya Ölüm dizilerinde de rol almıştı. Dijital platform için çekilen Yaşamayanlar ve Rise of Empires: Ottoman dizilerinde de oynadı.

Birkan Sokullu, şimdilerde ise Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterine hayat veriyor. Başrolü Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah ile paylaşan oyuncu, karakterinin travmatik hikayesi ve gitgelleriyle de başarılı bir oyunculuk sergilemekte.

Birkan Sokullu, ekranın beğenilen jönlerinden birisi. Oyuncu, be Man dergisine bir röportaj verdi ve fotoğraf çekimleri yaptı. Sokullu, dergiye de kapak oldu. Instagram sayfasından kapak fotoğrafını paylaşarak hayranlarına da mesaj gönderdi.

Birkan Sokullu kapak oldu, Kerem Bürsin diğer dizisinin reklamını yaptı! 8

Gelelim Kerem Bürsin’e… Romantik komedi tarzındaki Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile uyumlu bir birlikteliği var oyuncunun. Ekrandaki çok konuşulan bu dizisinin yanı sıra bir başka dizide daha rol alıyor oyuncu.

Şu sıralar iki dizinin setine aynı anda yetişmeye çalışıyor. Önce Youtube üzerinden yayınlanan ve daha sonra BluTV için çekilmeye başlayan Aynen Aynen isimli kısa bölümlerle yayınlanan mini dizide oynuyor Bürsin.

Bu kez başrolü Nilperi Şahinkaya ile paylaşmakta. Şahinkaya da şu sıralar Yasak Elma dizisinin Cansu’su olarak ekranda.

Her iki oyuncu da ekrandaki dizilerinin yanı sıra dijital platformdaki bu çok konuşulan diziyle de gündeme geliyor. Kerem Bürsin, Aynen Aynen’in yeni sezonu için instagram sayfasından aşağıdaki hatırlatmayla bir nevi reklamını da yapıyor dizisinin…

Birkan Sokullu kapak oldu, Kerem Bürsin diğer dizisinin reklamını yaptı! 9