Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serkan Çayoğlu yeni proje konusunda yeşil ışık yaktı!

Serkan Çayoğlu yeni proje konusunda yeşil ışık yaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu’nun Alper Çağlar’ın titiz bir hazırlık süreci içinde olduğu İlk Göktürk isimli sinema filmi projesinden ayrılması hayranlarını üzmüştü. Oyuncunun 6 ay sürecek olan çekim planlamasının netleşmemesi ve uzun süreli bir iş olması nedeniyle projeden ayrıldığı belirtiliyor.

Oyuncuya film projesinden neden ayrıldığı sorulduğunda, şu yanıtı verdi: “O benimle ilgili değil. Zaten bir şeyler konuşulduğunda, masaya oturduğunuzda bazı şeyler sizin elinizde olmuyor. Benden dolayı olmadı öyle gelişti, benim yapabileceğim bir şey yok.”

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel ikilisi muhtemelen Ağustos ayında yapılacak olan düğün ile evlenecek. Birçok hayranı Serkan Çayoğlu’nun düğünden sonra projelerde yer almak istediği düşüncesine sahip. Ancak ünlü oyuncu, projeler için görüşme aşamasında olduğunu ve iyi bir iş olursa da sete çıkmayı istediğini söyledi.

Özge Gürel’in rahatsızlığı nedeniyle hastanede kontrolden geçmesinin ardından kameralar tarafından görüntülenen ünlü çift, düğün hazırlıklarının devam ettiğini ama detayların belli olmadığını ifade etti.

Serkan Çayoğlu, kendisine yapımcılardan teklifler geldiğini ve görüşmelerde bulunduğunu belirterek, iyi bir rol olursa yeniden setlere dönmeye istekli olduğunu anlattı.

Ünlü oyuncu, “Konuşuluyor, projeler geliyor. Okuyorum bir şeyler. İnşallah sevdiğim, beğendiğim bir şeyler olursa severek çalışmaya hazırım” ifadelerini kullandı.

Aklında bir proje olmadığını, gelen projeleri değerlendirmekte olduğunu anlatan oyuncu yaz öncesi veya yaz sonrası diye bir ayırım da yapmıyor.

Serkan Çayoğlu, televizyon ya da dijital dizi olması gibi bir tercihinin olmadığını, iyi bir proje olursa bunu mutlaka değerlendireceğini anlattı.