Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu’ndan büyük sürpriz! İşte Kıbrıs Ada Kışı ve işte Ankaralı!

Serkan Çayoğlu’ndan büyük sürpriz! İşte Kıbrıs Ada Kışı ve işte Ankaralı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Serkan Çayoğlu, yeni sezonda iddialı bir proje ile ekrana gelmişti. Kanal D’de yayınlanan Yeni Hayat dizisi, büyük iddialarla başladı ama ancak 9 bölüm ekranda kalabildi. Serkan Çayoğlu hayranları da büyük hüsrana uğradı. Ancak oyuncu, fazla ara vermeden yeni dizisiyle anlaşmayı yaptı ve TRT1 için çekilen Kıbrıs Ada Kışı dizisinde oynamaya başladı.

Serkan Çayoğlu hayranları, oyuncunun yeni dizisini merakla bekliyorlar. Bu kez yeni dizideki partneri Pelin Karahan. İkilinin ekran uyumu şimdiden merak konusu. Pelin Karahan da uzun zamandır ekranlarda yoktu.

Yılbaşının hemen ertesinde oyuncular ve ekip Kıbrıs’a gitti. Covid 19 salgını nedeniyle de önce karantinaya alındılar ve 10 günlük bekleyişin ardından çekimler başladı. Serkan Çayoğlu’nun bıyıklarını uzattığı yaptığı bir paylaşımda da görülmüştü.

Dizideki yeni imajı merakla beklenen oyuncu, yukarıdaki paylaşımıyla heyecanı katlamıştı! Serkan Çayoğlu, son yaptığı paylaşımla ise diziyi bekleyenlere güzel bir sürpriz yaptı!

Dönem dizisi olan ve Kıbrıs’taki Türk halkına yönelik olarak 1964-1974 yılları arasında yapılan zulmün ekrana taşınacağı dizinin çekimleri devam ediyor. Serkan Çayoğlu da çekimlerden bir kareyi instagram sayfasından paylaştı…

Serkan Çayoğlu'ndan büyük sürpriz! İşte Kıbrıs Ada Kışı ve işte Ankaralı! 7

Oyuncunun fotoğrafa ‘Ankaralı’ notunu düştüğü görülüyor. Dizideki karakteri hakkında da bu notla birlikte bir tüyo vermiş oldu oyuncu.

Merakla beklenen dizinin yayın tarihi henüz belli değil. Ancak Mart sonunda yayınlanmasının planlandığı konuşuluyor. Çayoğlu ve Pelin Karahan dışında dizide Gülper Özdemir, Miray Akay, Ahmet Kural, Tayanç Ayaydın ve Devrim Saltoğlu da rol almakta.

Dizi, Kıbrıs Barış Harekatı ile birlikte sonlanacak ve toplamda 26 bölüm olarak çekilecek. TMC Film tarafından yapımcılığı üstlenilen proje TRT1’de yayınlanacak. Dizinin her bölümü de 60’ar dakikadan oluşacak…