Ana sayfa Sosyal Medya Yok artık! Tam delilik! Kerem Bürsin’in yaptığını görünce gözlerinize inanamaycaksınız!

Yok artık! Tam delilik! Kerem Bürsin’in yaptığını görünce gözlerinize inanamaycaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin’in dizi setindeki yoğun çalışma sonrasında bir uğraşısı ortaya çıktı! Şu sıralar Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle gündemde oyuncu. Hande Erçel ile başrolünde oynadığı diziyle birlikte sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor.

Hayranları, Erçel ile kendisini çok yakıştırırken, ekran uyumu tutan ikili, son dönemin en çok konuşulan isimleri arasına girdiler. Sosyal medyada yapılan ölçümlerle de bu durum ortaya çıkmakta. Haftanın, ayın en popüler isimleri olmaya devam ediyor iki oyuncu da uzun zamandır.

Yaz sezonun başında yayınlanmaya başlayan romantik komedi tarzındaki Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan Bolat karakterine hayat veren Kerem Bürsin’in, setten arta kalan zamanlarda evinde keyifli bir eğlencesi olduğu öğrenildi.

Bürsin, instagram’da yaptığı bir yayınla, hayranlarını epey şaşırtan bir video paylaştı. Videoda Kerem Bürsin’in adeta ‘delilik’ olarak adlandırılabilecek bir çabayla, legolarla ortaya çıkardığı sonuç, herkesi şaşkına çevirdi!

Kerem Bürsin’in hayranları, bu videoyu sosyal medyada paylaşmaya başladılar. Türk ve yabancı pek çok hayranı yorumlarla çok şaşırdıklarını ifade ediyorlar.

Çok küçük parçaların da kullanıldığı ve uzun bir uğraş gerektiren bir çabayla Kerem Bürsin’in yaptığı oyuncağı aşağıda görebilirsiniz…