Ana sayfa Sosyal Medya Pembe’den eser kalmadı! Zeynep Kankonde, Kuzey Yıldızı İlk Aşk’tan aniden ayrılmıştı, yeni imajıyla şaşırttı!

Pembe’den eser kalmadı! Zeynep Kankonde, Kuzey Yıldızı İlk Aşk’tan aniden ayrılmıştı, yeni imajıyla şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Zeynep Kankonde, Show TV’nin sevilen komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ta Pembe karakterini oynuyordu. Başarılı oyunculuğu ile izleyiciyi de çok güldüren bir karakterdi. Ancak dizi devam ederken, izleyici Pembe’nin artık olmadığını farketti. Zeynep Kankonde’nin nerede olduğu merak konusu haline geldi!

Oyuncunun ayrılışı ile ilgili yapımcı firmadan bir açıklama da yapılmamıştı. Zeynep Kankonde de bir açıklama yapmadı. Bu ayrılığın sebebi ise kulislere kızının rahatsızlandığı ve Ordu’daki çekimler nedeniyle 15 yaşındaki kızı Emma ile ilgilenemeyen oyuncunun izin istediği şeklinde yansıdı.

Zeynep Kankonde’nin kızının rahatsızlığının düzelmesi ile yeniden döneceği tahminleri yapılmaktaydı ama Kankonde, bir başka dizide ortaya çıktı! Üstelik yeni imajıyla da herkesi şaşırttı!

Adeta Pembe karakterinden eser kalmamıştı oyuncuda. Saçlarını platin rengine boyatan Zeynep Kankonde, boyunu da kısalttırmıştı yeni imajı için.

Pembe'den eser kalmadı! Zeynep Kankonde, Kuzey Yıldızı İlk Aşk'tan aniden ayrılmıştı, yeni imajıyla şaşırttı! 8

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımları görenler, oyuncunun yeni imajı ile birlikte diziye geri dönmeyeceğini de düşünmeye başladı! Bu konuda net bir bilgi yok. Ancak Kankonde’nin yeni bir dizide oynuyor olması da en azından yakın zamanda Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine dönmeyeceğini de gösteriyor!

Kankonde, Exxen platformunda yayınlanmakta olan İşte Bu Benim Masalım isimli dizide rol almaya başladı. Dizinin fragmanını paylaşan Kankonde’ye, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Nahide’yi oynayan Merve Şen’den de  “Hayırlı olsun Zeyno” mesajı gelmişti geçtiğimiz günlerde.

Görünen o ki oyuncu, Kuzey Yıldızı İlk Aşk sayfasını kapatmış ve çoktan başka denizlere yol almaya başlamış!

Pembe'den eser kalmadı! Zeynep Kankonde, Kuzey Yıldızı İlk Aşk'tan aniden ayrılmıştı, yeni imajıyla şaşırttı! 9