Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu’nun dizisinde iyi ki bu değişiklik yapıldı!

Serkan Çayoğlu’nun dizisinde iyi ki bu değişiklik yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan ve Ahmet Kural’ı başrolde buluşturan TRT1’in yeni dizisinin isminde değişiklik yaşandı. Kıbrıs Ada Kışı olarak tarif edilen dizi isim değişikliğine gidilerek Bir Zamanlar Kıbrıs olarak düzenlendi.

Aslında yeni isim ilkine göre çok güçlü bir mesaj veriyor. Kıbrıs Ada Kışı ismi pek de güçlü bir mesaj vermiyordu. Ancak Bir Zamanlar Çukurova gibi, Bir Zamanlar Kıbrıs da arkasında güçlü bir hikaye barındırdığı imajı veriyor. Dizinin isminin değiştirilmesi izleyiciler için de önemli bir gelişme oldu. Dizinin isminin akılda kalıcılığı da böylelikle daha çok artmış oldu.

Zira Kıbrıs Ada Kışı pek de kimseye bir şey anlatmamıştı. Bir Zamanlar Kıbrıs değişikliği gayet güzel oldu.. Dizinin çekimlerine de yoğun bir tempoda devam ediliyor. 26 bölümlük yapım, 60’şar dakikadan oluşan bölümler halinde çekiliyor ve ekranda da bu anlamda önemli bir yenilik getirilmiş olacak.

Serkay Çayoğlu hayranlarının merakla bekledikleri diziden görüntüler de zaman zaman sosyal medyaya yansıyor. Çayoğlu’nun Ankaralı karakterindeki imajı da hayranlarından büyük bir ilgi gördü. Oyuncunun instagram’dan yaptığı yeni dizisinden ilk görüntüsü binlerce beğeni topladı ve takipçilerinin merakı da bir hayli arttı.

Gülper Özdemir, Miray Akay, Tayanç Ayaydın ve Devrim Saltoğlu gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin Mart ayının sonlarında yayına başlanması bekleniyor.