Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu’nun dünya çapındaki hayranlarını Kader Bağları dizisinin heyecanı sardı!

Serkan Çayoğlu’nun dünya çapındaki hayranlarını Kader Bağları dizisinin heyecanı sardı!

tarafından ker_def

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu’nun üstlendiği FOX’un merakla beklenen dizisi Kader Bağları’nın yeni tanıtımı yayınlandı. Dizi hayranları heyecanla yeni projesi bekliyor. Henüz yayın günü ve tarihi belli değil ama yayınlanan fragmanlara bakılır ise Fox TV çok yakında projeyi izleyici ile buluşturacak.

Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan’ın çok geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. İki genç oyuncunun uyumu ve enerjisi de fragmanlarda çok başarılı bulundu. Sosyal medyada güçlü bir destek elde eden dizinin yeni sezonun en çok konuşulan projelerinden birisi olması hiç şaşırtıcı değil.

Serkan Çayoğlu'nun dünya çapındaki hayranlarını Kader Bağları dizisinin heyecanı sardı! 7

Dünyanın birçok ülkesinde de özellikle Serkan Çayoğlu hayranları için aşk ve mücadele sınavını ortaya koyacak olan Kader Bağları dizisi heyecan yaratan bir proje oldu. Sosyal medyada Çayoğlu’nun takipçilerinin heyecanlı paylaşımlarına rastlayabilirsiniz.

Peki izleyicileri nasıl bir hikaye bekliyor? İşte bazı detaylar… Sipahioğluları Malikanesi’nin ilk kez göründüğü tanıtımda; dizide hizmetliler ve ev sahipleri arasındaki sınıf ayrımının işlenişi ve dizinin dünyasına dair önemli ipuçları yer alıyor. Sosyal medyada gündem olan fragmanda Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’ın uyumu da çok konuşularak şimdiden izleyiciden tam not aldı.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu’nun paylaştığı Kader Bağları; yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu, delidolu sevdalarının öyküsünü; iki ayrı dünyanın insanı Sevda (Ayça Ayşin Turan) ve Kerem’in (Serkan Çayoğlu) aşk ve mücadele sınavını konu alıyor.

“Aşk kaderi yenmektir.” mottosuyla yola çıkılan dizide ayrıca Arzu Gamze Kılınç, Alptekin Serdengeçti ,Nazlı Bulum, Sanem Babi, Mehmet Aykaç, Zeynep Köse, Tolga İskit, Aslı İçözü, Betül Çobanoğlu, Yusuf Akgün gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Yönetmen koltuğuna Benal Tairi’nin oturduğu, senaryosunu Sema Ali Erol’un kaleme aldığı Kader Bağları çok yakında FOX’ta!