Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu’nun yeni dizisi hayranlarını yine mest edecek!

Serkan Çayoğlu’nun yeni dizisi hayranlarını yine mest edecek!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, çok yakında TRT1 ekranında Mehmed Fetihler Sultanı isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkacak. İstanbul’u feth eden Osmanlı Sultanı Fatih Sultan Mehmed’in hayatına ışık tutması planlanan dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

Mehmed Fetihler Sultanı ismi verilen tarihi dizi projesi ile birlikte Serkan Çayoğlu yeniden televizyon dizilerine dönüş yapıyor. Ünlü oyuncunun hayranları da heyecanlı bir şekilde yeni rolünü bekliyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Bülent Alkış, Savaş Özdemir, Esila Umut, Ali Nuri Türkoğlu gibi isimler de bulunuyor.

Çekimlerine devam edilen dizinin ilk aşamasında çekimler İran’da bulunan Nour Cinema City platolarında gerçekleştirildi.

Eyüp el Ensari karakteri için dünyaca ünlü yıldız Ghassan Mesud kamera karşısına geçti. Cennetin Krallığı ve Karayip Korsanları gibi başarılı yapımlarda yer alan Ghassan Mesud’a, İran ve Amerika’dan getirilen özel bir makyaj ekibi eşlik etti.

2012 yılından bu yana setlerde yer alan Serkan Çayoğlu, çok önemli projeleri ile dünyanın dört bir yanında tanınan bir isim haline geldi. Kuzey Güney dizisinde başladığı dizi yoluculuğunda Kiraz Mevsimi isimli proje ile popüler olan Çayoğlu, partneri Özge Gürel ile aşkını geçtiğimiz yıl evlilik ile taçlandırmıştı.

Börü gibi aksiyon dolu bir dizinin yanı sıra, Halka isimli projede de çok beğenilen Serkan Çayoğlu, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinden sonra ise Kader Bağları isimli televizyon projesinde yer almıştı.

Son dönemde Aaahh Belinda ve Oregon isimli sinema filmleri ile de gündemde yer alan Serkan Çayoğlu, artık Fatih Sultan Mehmed’in hayatının anlatıldığı dizi projesinin başrol erkek oyuncusu olarak hayranları ile yeniden buluşmak için sabırsızlıkla bekliyor.