Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu’nun Yeni Hayat’taki partneri Özge Gürel mi olsaydı?

Serkan Çayoğlu’nun Yeni Hayat’taki partneri Özge Gürel mi olsaydı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni Hayat dizisinin ilk fragmanı yayınlandı ve Kanal D’nin Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’u buluşturan dizisi de iddiasını kanıtladı. Aslında görüntülere bakıldığı zaman başrol oyuncularının uyumlu oldukları fark ediliyor.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda da ikilinin uyumu üzerine birçok mesaj paylaşıldı. Yeni Hayat başladığı zaman daha net görülecektir ama fragmanlar ve ortaya çıkan fotoğraflar bile ikilinin uyumunun ve enerjisinin yerinde olduğunu anlatıyor.

Ancak akıllarda da bir soru takılı kaldı.2014-2015 sezonunda Kiraz Mevsimi dizisinde Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel başrolde buluşmuş ve dizi efsane olmuştu. Bugünlerde bile hala konuşulan Kiraz Mevsimi’nin hayranları iki ünlü ismi Yeni Hayat dizisinde görmenin çok güzel olabileceğine yönelik yorumlarda bulunuyor.

Kiraz Mevsimi setinde birbirlerine aşık olan Çayoğlu ve Gürel, 6 yakın süredir de aşklarını hiç taviz vermeden ve bir sıkıntı da yaşamadan sürdürüyor. İkiliyi yeniden ekranda görmek isteyenler Yeni Hayat dizisinin önemli bir fırsat olduğunu ama bunun kaçırıldığı görüşünde.

Serkan Çayoğlu'nun Yeni Hayat'taki partneri Özge Gürel mi olsaydı? 7

Bir de Çarpışma dizisinde Cemre karakterinde kimileri Melisa Aslı Pamuk’u beğenmemişti. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da bu grupta.. Koloğlu, “Çarpışma’da Pamuk’a ısınamamıştım, bu ön yargım kırılır umarım” notunu köşe yazısında vurguladı. Yani dizinin yumuşak karnının kadın başrol olduğu fikrini ortaya koydu.

İşte bu durum da keşke Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel buluşsaydı dedirtti. Yeni Hayat dizisinin Mart sonunda izleyici ile buluşacağı da belirtiliyor.