Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli ‘böyle öğretmen olur mu’ eleştirilerinin hedef tahtası olacak!

İlker Kaleli ‘böyle öğretmen olur mu’ eleştirilerinin hedef tahtası olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Öğretmen dizisi 4 Mart Çarşamba akşamı başlıyor. Dizinin ilk bölümünü heyecan ve merakla bekleyen büyük bir kitle var. Poyraz Karayel dizisinde de aykırı bir karakterde izlediğimiz İlker Kaleli yine benzer şekilde aykırı öğretmen Akif rolünde…

Dizinin fragmanlarına bakınca herkes şaştı kaldı.Öğrencilerini rehin alan ve okulda bomba patlatan bir psikopat karakter var. Akif öğretmenin bir derdi ve yaptıklarının da bir açıklaması var elbette ama daha şimdiden “böyle öğretmen mi olur” eleştirileri gelmeye başladı bile.

Dizilerde yer alan konuları gerçek hayat gibi gören kitlelerin olduğu Türkiye’de bu dizinin, öğretmenlik gibi önemli bir meslek dalını rahatsız etme potansiyeli çok yüksek. Hem dizi hem de başrol oyuncusu Kaleli bu tepkilerden nasibini alacaktır.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da köşe yazısında bu duruma dikkat çekti ve “Yayına girince, “Böyle öğretmen olmaz, bizimkiler böyle değil” gibi lafları duyar gibiyim. Yalnız şunu söyleyeyim Kaleli, zor ve yine iddialı bir role soyunmuş oluyor” diye belirtti.