Ana sayfa Sosyal Medya Serseri rolleri ile sevildikten sonra Alperen Duymaz bu sefer herkesi şoke edecek!

Serseri rolleri ile sevildikten sonra Alperen Duymaz bu sefer herkesi şoke edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alperen Duymaz’ın hem Çarpışma dizisinde hem de Son Yaz’daki performansını hatırlayan dizi hayranları, oyuncunun serseri hallerini çok sevmişti.

En son geçen sezon Erkek Severse isimli dizide karizmatik Kenan karakterini canlandıran oyuncu, 2023 yılında ise ekrana bambaşka bir karakter ile dönüş yapacak. Bu sefer hayranları efendi ve fedakar bir adam olarak Alperen Duymaz’ı hayretle izleyecek.

Oyuncunun serseri hallerini çok beğenen izleyiciler için Ego isimli yeni Fox TV dizisi şaşırtıcı bir yapım olacak gibi gözüküyor. 5 Şubat Pazar günü ilk bölümü yayınlanacak olan Ego dizisinde Melisa Aslı Pamuk ile birlikte yeniden sette buluşan Alperen Duymaz, hikayede Erhan Yıldırım isimli karakteri canlandıracak.

İzleyiciler ünlü oyuncuyu Fox TV ekranında en son 2021 yılında Son Yaz dizisindeki Akgün karakteri ile izlemişti. Yeniden aynı ekrana dönüşü bu sefer oyuncu adına büyük bir farkla gerçekleşecek.

Serseri rolleri ile sevildikten sonra Alperen Duymaz bu sefer herkesi şoke edecek! 8

Serseri Akgün karakteri gitti, yerine fedakar ve efendi bir adam olarak tanımlanan Erhan geldi. Canlandıracağı Erhan karakteri; nişanlısı Elif’i deli gibi sevse de hayatını toptan alt üst edecek büyük bir seçimin eşiğine gelecek ve dolayısıyla her bölüm heyecan daha da artacak.

Erhan karakteri izleyicilere daha gerçekçi ve daha sıcak gelecektir. Neden mi ? Öğrenciliği boyunca okulla beraber çalışan, kendi parasını kazanan. Hep kıt kanaat bir hayat yaşadığı için hayali bir gün maddi olarak rahata erebilmek, iyi bir hayat yaşayabilmek olan birisi Erhan Yıldırım.

Bu özelliklere bakıldığı zaman birçok kişi kendi hikayesini bu karakterde bulacak gibi gözüküyor.

Korarslan ailesinin holdinginde finans bölümünde orta seviye bir çalışan olan Erhan, nişanlısı Elif’e olan aşkıyla ve birlikte güzel bir hayat kurma hayaliyle de yine toplumda çok fazla örneği bulunan genç bir adam görüntüsü çizecek.

Serseri rolleri ile sevildikten sonra Alperen Duymaz bu sefer herkesi şoke edecek! 9

Ancak Erhan’ın bu hayalleri bir anda Sibel’in karşısına çıkması ile değişecek. Erhan, ödenmesi çok güç bir borç yüküyle karşı karşıya kalır. Elif ile birlikte gittikleri iş gezisinde aldıkları bu haberle, ödemeleri neredeyse imkansız olan borç hayatlarını kabusa çevirir.

Erhan’ın patronu Sibel’in (Melisa Aslı Pamuk) yaptığı teklif hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir…

Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut’un başrollerinde yer aldığı Ego isimli yeni dizi Pazar akşamları izleyicilere farklı bir hikaye sunacak.