Ana sayfa Dizi Haberleri Setinde ufacık bir sorun bile çıkmayan Yalı Çapkını dizisinde ikinci sezon büyük hayal kırıklığı olabilir!

Setinde ufacık bir sorun bile çıkmayan Yalı Çapkını dizisinde ikinci sezon büyük hayal kırıklığı olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en başarılı dizilerinden birisi olan Yalı Çapkını için sosyal medyada o kadar büyük eleştiri dalgası var ki, reytinglere bakarak yapım ekibinin ve Star TV’nin ikinci sezon için büyük hayaller kurmaması lazım.

Dizinin senaryosunda iki başrol karakterin arka planda kaldığı eleştirisinin yanı sıra, Pelin karakterinin fazlaca öne çıkartılması, Zerrin ve İfakat karakterlerinden duyulan rahatsızlık, hikayenin sakız gibi uzatılması gibi konular sosyal medyadaki en büyük eleştiriler arasında bulunuyor.

Birçok izleyici “Senarist nasıl olur da Ferit ve Seyran gibi önemli bir çifti kullanamaz, iki başarılı oyuncu nasıl böyle harcanabilir?” diye isyanlarda… Aslında bu kadar uyumlu ve izleyicileri bu kadar da içine çeken bir ortam oluşturulmuş iken, bu eleştirilerin görmezden gelinmesi hiç iyi bir sonuç olmayacaktır. Daha önce de yüksek reytingler alan dizilerin senaristleri izleyicilerin eleştirilerine kulak tıkamış, sonrasında bir anda büyük bir çöküş yaşanmıştı.

Setinde ufacık bir sorun bile çıkmayan Yalı Çapkını dizisinde ikinci sezon büyük hayal kırıklığı olabilir! 8

Şimdi de Yalı Çapkını adına böyle bir sıkıntının gündemde olduğunu ve ilk sezon sonuna gelindiğimiz bu noktada izleyicilerin eleştirilerine kulak verilmesi gerektiğini, aksi taktirde gelecek sezon için kurulan büyük hayallerin karşılığının arzu edildiği kadar olmayabileceğini de görmek lazım.

Yalı Çapkını dizisinin senaryosuna gösterilen bu yoğun tepkiler, bu sezon reytinglerde çok büyük kayıplara yol açmayabilir ama gelecek sezon dizi için izleyicileri ekrana çekme konusunda sorunlar mutlaka yaşanacaktır.

Dizinin hikayesinde Kazım karakterini canlandıran ve çok da başarılı bir performans ortaya koyan Diren Polatoğulları, sette çok iyi bir ortamlarının bulunduğunu söyledi. Gerçekten de dizinin setinden yansıyan bilgilerde ekibin ne kadar fedakar ve uyumlu bir şekilde çalıştıklarını, her şeyin yolunda olduğunu duyuyoruz.

Setinde ufacık bir sorun bile çıkmayan Yalı Çapkını dizisinde ikinci sezon büyük hayal kırıklığı olabilir! 9

İlk 3 bölümün Gaziantep’te çekilmesinin çok iyi olduğunu, ekibin çok iyi bir kaynaşma yaşadığını anlatan Diren Polatoğulları, setteki durumu şu sözlerle anlattı:

“Antep’te çok fazla vakit geçirdik beraber. Herkes acayip kaynaştı. O bize çok yaradı. Tam bir ekip olduk. Herkes birbiri ile çok iyi anlaştı. Ufacık bir sorun bile bugüne kadar çıkmadı. Sette kimsenin kimseye bir şey dediğini görmedim. Set yoğun bir yer. Çok fazla insan var o yüzden gerginlik çıkabiliyor. Dışarıdan bakıldığı gibi, çok eğleniyoruz durumu değil. Gidiyorsun, iş yapıyorsun orada. Ekip ile de çok beraber olduğumuz için çok iyi anlaşıyoruz. Bence çok büyük bir etken bu.”

Diren Polatoğulları, dizinin senaryosunun da çok düzgün yazıldığına vurgu yaptı. Oyuncu, izleyicilerin son dönemdeki eleştirilerinden çok önce, Sabah gazetesinin youtube hesabındaki açıklamasında şöye konuşmuştu:

“Senaryosu çok düzgün yazılan bir iş. İyi reji ve çok iyi yönetmenleri olan bir iş. Bir de diğer işlere göre bir tık rahatlığı var, mekanımız az. Yalı var, ev var, modada bir başka ev var. 3-4 mekan. O da bu tempoda çok faydalı, fark ettirebiliyor. Sanat olarak daha fazla özenebiliyorsun. Her şey daha iyi çekiyor, onun da etkisi var. Herkes işini güzel yapıyor, başarılı bir ekibiz.”

Diren Polatoğulları’nın da ifade ettiği gibi Yalı Çapkını dizisinde başarı için her şey var ve bunun karşılığı bu sezon alındı. Ancak senaryoya yönelik eleştiriler katlanarak artarken, bunu görmezden gelmek özellikle ikinci sezon için büyük risleri de beraberinde getirebilir gibi gözüküyor.