Ana sayfa Dizi Haberleri Setten sımsıcak bir kare! Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i dizide ayıran isim o ama ikisi de çok seviyor!

Setten sımsıcak bir kare! Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i dizide ayıran isim o ama ikisi de çok seviyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Fox TV’de ekrana gelen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, Cumartesi akşamları yayınlanmakta. Dizi, yaz sezonunda başlamış ve sezonda da devam ederek diğer yaz dizilerini geride bırakan bir proje oldu. Reytingleri yaz dönemindeki gibi olmasa da kanalın projeyi sürdürmesi için yeterli bir noktada. Bu durum da Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranlarını mutlu ediyor.

Dizinin reytingleri çok yüksek olmasa da sosyal medyadaki etkileşimin çok büyük olması da bir başka ilginç durum. Ne Hande Erçel ne Kerem Bürsin ne de Sen Çal Kapımı dizisi, sosyal medyanın gündeminden düşüyor! Yapılan ölçümlerde de hep üst sıralarda yer alıyorlar.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel partnerliği, hayranları tarafından çok sevildi. Genç kuşağın beğenilen ve popüler isimlerinden olan Bürsin ve Erçel’in ekran uyumu da izleyici tarafından destekleniyor.

İkilinin samimi ilişkileri, kamera arkasından yaptıkları paylaşımlarda da görülmekte. Sette iyi anlaşan Erçel ve Bürsin için magazinde ‘aşk’ dedikoduları çıksa da ısrarla sadece iyi arkadaş olduklarını belirtiyor ve bu sorulardan da çok sıkılmış durumda ikili.

Bu arada Sen Çal Kapımı dizisinde de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Eda ve Serkan’ın düğün gününü heyecanla bekleyen izleyiciler, bir ters köşe ile karşılaşmıştı. Uçağı kaybolan Serkan, gitti sanılan Selin ile ortaya çıkmış, üstelik sevilmeyen kadın Selin, geri dönerek Eda ve Serkan birlikteliğine de ciddi bir darbe vurmaya gelmişti!

Setten sımsıcak bir kare! Hande Erçel ve Kerem Bürsin'i dizide ayıran isim o ama ikisi de çok seviyor! 16

Bu durum izleyicinin pek hoşuna gitmesi de Bige Önal diziye tekrar geldi. Ortalık biraz karışacak gibi görünüyor ama kamera arkasında bambaşka bir durum var.

Bige Önal, geçtiğimiz günlerde bir röportajında Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in kimyasının çok tuttuğunu, bu nedenle de dizinin başarısında çok büyük katkıları olduğunu söylemiş ve ikisini de çok sevdiğini eklemişti.

Bürsin ve Erçel, diziye geri dönen Bige Önal’ın 1 Şubat’taki doğum günü nedeniyle aşağıdaki kareyi çekerek paylaştılar. Bige Önal, her ne kadar dizide Eda ve Serkan’ı ayıran ‘sevilmeyen’ Selin olsa da kamera arkasında Erçel ve Bürsin’in sevdiği bir arkadaşları.

Kerem Bürsin, paylaşımında “İyi ki varsın” notunu ekleyerek Bige Önal’ın doğum gününü kutladı ve birlikte çekilen fotoğraflarında Hande Erçel de yer aldı…

Setten sımsıcak bir kare! Hande Erçel ve Kerem Bürsin'i dizide ayıran isim o ama ikisi de çok seviyor! 17