Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’nun setteki haylazlığını Özcan Deniz’in paylaşımı ortaya çıkardı!

İrem Helvacıoğlu’nun setteki haylazlığını Özcan Deniz’in paylaşımı ortaya çıkardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Sen Anlat Karadeniz dizisi ile 3 sezon ekranda fırtınalar estirmişti! Ulaş Tuna Astepe ile birlikte başrolünde oynadığı dizideki Nefes karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edindi oyuncu.

Daha önce farklı dizilerde rol alsa da Sen Anlat Karadeniz, oyuncunun kariyerinde bambaşka bir tırmanış yaşamasını sağladı. Nefes olarak çok sevilen İrem Helvacıoğlu’nun yeni dizisi de merakla bekleniyordu.

Uzun süredir hazırlıkları süren Seni Çok Bekledim isimli dizi, geçtiğimiz hafta Star TV’de ilk bölümüyle yayındaydı. Bu kez Özcan Deniz ile partner olan İrem Helvacıoğlu, farklı imajı ile beğeni kazanırken, dizide oynadığı fotoğrafçı kadın Ayliz rolüyle de farklı bir karakterde bu kez.

İrem Helvacıoğlu'nun setteki haylazlığını Özcan Deniz'in paylaşımı ortaya çıkardı! 8

1990 doğumlu olan İrem Helvacıoğlu, bugün (2 şubat) 30. yaş gününü kutluyor. Oyuncuya tebrik mesajları geliyor. Hem yakınlarından, dostları ve arkadaşlarından, hem meslektaşlarından hem de hayranlarından.

Gelen tebrikler arasında Seni Çok Bekledim dizisinde partneri olan Özcan Deniz’in paylaşımı da dikkat çekti. Deniz, İrem Helvacıoğlu’nun doğum gününü bir mesajla kutladı ve paylaşımındaki kare ise görenleri gülümsetti.

Helvacıoğlu’nun repost ettiği paylaşımda, setten gülümseten bir kare vardı. İrem Helvacıoğlu, dizide Erol karakterini oynayan İlhan Şen’in sette uyurken fotoğrafını çekmeye çalışıyor. Tam o anda da Özcan Deniz’in objektifine yakalanmış.

Oyuncunun sette bazı haylazlıklar yaptığını da Özcan Deniz mesajıyla ortaya koyarken, yayınladığı fotoğraf da kamera arkasında İrem Helvacıoğlu’nun esprili hallerini gösteriyor.

İrem Helvacıoğlu'nun setteki haylazlığını Özcan Deniz'in paylaşımı ortaya çıkardı! 9

Özcan Deniz’in partneri için “Setin haylazı” tanımlamasını yaptığı paylaşımında ayrıca “Güzel kalpli partnerim benim, mutlu güzel yaşların olsun” notu da görülüyor.

Helvacıoğlu da “Yüzümde yine an yakalamış, mutluluk ve bu anı ölümsüzleştiren canım Özcan Deniz teşekkür ederim” notunu paylaşmakta.