Ana sayfa Dizi İzle Sev Yeter 1 Nisan Pazartesi 204. Bölüm Özeti İzle

Sev Yeter 1 Nisan Pazartesi 204. Bölüm Özeti İzle

tarafından ker_def

Sev Yeter 204. bölümde neler olacak? İshita ve Ruhi aynı evde yaşamaya başlarlar. Ruhi’yi bu durum oldukca duygulandırır. Üstelik Ruhi kendini gerçek ismiyle tanıtır!

RUHİ VE İSHİTA AYNI EVDE YAŞAYACAK! Sev Yeter dizisinin 1 Nisan Pazartesi günü ekrana gelecek 204. yeni bölümünde yaşanacakların özetini videodan izleyebilirsiniz.

Sev Yeter’de bu akşam İshita Raman’ın apartmanına taşınır. Ruhi de aynı daireyi kiralar. Raman ise Ashok’un bir kadınla konuştuğunu görür ve onu Niddhi’ye benzetir. Raman Niddhi’nin yaşadığını öğrenecek mi?

204. Bölümün özeti:

Pihu’nun fotoğrafı görmesi iki aile arasında büyük bir gerilime neden olur. İshita ise Mani’yle anlaşarak Raman’ın yaşadığı apartmanda bir daireye taşınır. Raman bunu öğrenince çok kızar. Ruhi de Niddhi’yle anlaşıp aynı apartmana taşınmayı ister. Fakat Ruhi’nin taşındığı daireyi daha önce İshita kiralamıştır. İshita yaşanan karışıklıkta Ruhi’ye yanında kalabileceğini söyler. Raman ise Ashok’u görür. Onun yanındaki kadını Niddhi’ye benzeten Raman gözlerine inanamaz. Niddhi Raman’ı görünce kaçmak ister. Raman Niddhi’nin yaşadığını öğrenebilecek mi?

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 22:20’de Kanal 7’de…