Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci kariyerinde 10 yıllık süreçte öyle büyük değişim yaşadı ki, kendisi bile inanamıyor!

Sevda Erginci kariyerinde 10 yıllık süreçte öyle büyük değişim yaşadı ki, kendisi bile inanamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elkızı ve ardından Seni Kalbime Sakladım isimli dizilerle son dönemde dikkatleri üzerine çeken Sevda Erginci, kariyerinde 10. yılın içinde bulunuyor. Son iki projesinin de erken finaller yapması ile talihsizlikler yaşayan oyuncu, bu durumun artık sektörde normal olduğunu düşünüyor.

Hürriyet yazarlarından Hakan Gence’nin youtube sohbet programında yaptığı açıklamalarla dikkatleri çeken Sevda Erginci, kariyerinin 10. yılını değerlendirdi. 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, Kariyerine 2012 yılında Koyu Kırmızı isimli dizi projesi ile başlamıştı. Sevda Erginci’nin bu 10 yıllık süreçte büyük değişim geçirdiğine herkes şahit oldu.

Oyuncu, bu değişimi şu sözlerle ifade etti: “Off çok fazla, görünüş olarak da çok şey değişti, içimde de çok şey değişti, mesleki anlamda çok şey değişti. Sektörde bile çok şey değişti. Bir kere büyüdüm, ciddi bir büyüme. 17 yaşındaydım ben Koyu Kırmızı dizisini çekerken. Çocuk işçi diye dalga geçiyorlardı Şimdi 28 yaşındayım, bir kere görünüşüm çok değişti. Olgunlaştım, yüzüm oturdu. Acı, tatlı çok şey öğrendim, çok fazla iş yaptım. Nefes almadan çalıştım. O diziden o diziye hiç durmadım. Tatlı bir yorgunluk, olgunluk, daha iş bilir bir hal geldi üzerime.”

Bir şeyin hayalini girmeden oyunculuğa adım atan Sevda Erginci, kamera karşısına ilk geçtiği 17 yaşında bile oyuncu olmak gibi bir hayalinin olmadığını ifade etti. Erginci, “Bu işi bu kadar büyütmek, meslek haline getirmek kafamda yoktu” dedi.

Sevda Erginci kariyerinde 10 yıllık süreçte öyle büyük değişim yaşadı ki, kendisi bile inanamıyor! 7

Çocuk oyununda rol alan ve tesadüfen dizi teklifi alarak kamera karşısına geçtiğini anlatan oyuncu, bu meslekte yer almak adına o dönemde büyük bir çaba da sergilemediğini ifade etti.

“Bir dizi oyuncusu olmayı kovalamadım. Bir çocuk oyununda keşfedildim ve bir anda dizide oynamaya başladım” diye konuşan Sevda Erginci, oyunculuk yolculuğunda plansız bir şekilde bugünlere geldiğini ve şu andaki durumundan çok memnun olduğunu anlattı.

10 yıllık deneyimi ile dizi sektörünü değerlendiren Sevda Erginci, bugüne kadar birçok projede yer almasına ve çok popüler birisi olmasına rağmen, içinde bulunduğu sektör için çok da olumlu ifadeler kullanamayacağını belirtti.

Oyuncu, “Çok zor ve çok yorucu, çok yıpratıcı. Bir taraftan da çok öğretici. Hayata dair çok şey öğrendim. İnsanın ne olduğunu öğrendim. Bana kattığı hayat deneyiminden çok memnunum. Bu mesleğin bana en büyük katkısı budur” diye konuştu.