Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi Tarık Emir Tekin’in hayatını çok değiştirdi!

Sadakatsiz dizisi Tarık Emir Tekin’in hayatını çok değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Tarık Emir Tekin annesi Şevval Sam’ın izinden sağlam adımlarla ilerliyor. Yasak Elma dizisinde Ender karakteri ile beş sezondur ekranda olan Şevval Sam, aynı zamanda müzik çalışmalarıyla da yoğun bir dönem geçiriyor. Oğlu Tarık Emir Tekin’in oyunculuk yolculuğunda güçlü adımlar atması da Şevval Sam’a gurur veriyor.

Aile içinde birbirlerini gerçekçi şekilde eleştirdiklerini bir röportajında aktaran Şevval Sam, oğlunun Sadakatsiz dizisindeki Selçuk karakterindeki performansını da beğendiğini söylemişti. Oğlunun kariyerine de karışmayan ve onu kendi yolculuğunda kendi başına bırakan Şevval Sam, oğluna da iyi bir örnek teşkil ediyor.

Beşiktaş’ın efsane futbolcularından olan Metin Tekin’in oğlu Tarık Emir Tekin, oyunculuk yolculuğunda çok önemli bir mesafe kaydetti. Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinde iki sezon boyunca göz önünde olan Tarık Emir Tekin, kendi karakterinin tam zıttı bir karakterdeki Selçuk karakterinin üstesinden başarıyla geldi.

Birçok dizi hayranı ekranda izlediği Selçuk karakterinin psikopat halleri ile Tarık Emir Tekin’in naif ve insancıl tutumunun tezatlığını fark etmiştir. Selçuk ne kadar topluma zararlı bir kişilik olsa da Tarık Emir Tekin, doğayı ve insanı seven, her türlü övgüden kendini uzak tutmaya çalışan bir genç olarak mütevaziliği ile dikkatleri çekiyor.

Sadakatsiz dizisi Tarık Emir Tekin'in hayatını çok değiştirdi! 7

Selçuk gibi hem zor hem de kendisine çok uzak bir karakteri bu kadar büyük başarıyla canlandırması Tarık Emir Tekin’in kariyerinde yeni bir sayfa açtı. Artık yapımcılardan daha çok teklif almakta olan oyuncu, ayrıca 48. kez düzenlenecek olan Altın Kelebek Ödülleri’nde de Pantene Yıldızı Parlayanlar arasında yer alacak.

Özgü Kaya, Nilsu Berfin Aktaş, Su Burcu Yazgı Coşkun da aynı şekilde yıldızı parlayanlar arasında bulunuyor. Ancak Tarık Emir Tekin, ilk kez bu kategoriye seçilen erkek oyuncu olarak da önemli bir başarı elde etti.

1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Tarık Emir Tekin, daha önce Netflix’te yayınlanan Rise of Empires Ottoman dizisinde ve Çıplak isimli bir başka dizide yer almıştı. Akış isimli bir sinema filminde de rol alan oyuncu, yeni sezonda ise Fox TV’nin hazırlıklarını yaptığı ve şimdilik Zengin Kız ismi ile tarif edilen yeni proje için anlaşma sağladı.

Sadakatsiz dizisindeki Selçuk karakterindeki başarısının ardından, oyuncunun Zengin Kız dizisinde Onur karakterinde yine çok iyi bir performans sergilemesi kimseyi şaşırtmayacaktır.