Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci Yasak Elma dizisine geri döndü ama seyircinin istekleri bitmedi!..

Sevda Erginci Yasak Elma dizisine geri döndü ama seyircinin istekleri bitmedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay –Fox TV’nin Yasak Elma dizisinin 10 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümüne konuk oyuncu olarak geri dönen Sevda Erginci dizide rol aldığı dönemde canlandırdığı ‘Zeynep’ karakteriyle çok sevilmişti.

Oyuncu, Onur Tuna’nın canlandırdığı ‘Alihan’ karakteriyle evlendikten sonra dizinin hikayesi gereği Yasak Elma’dan ayrılmıştı. Sevda Erginci, büyük bir sürprizle 6. sezonda yeniden diziye döndü!

Sevda Erginci’nin gelişi izleyicide beklentiyi de yükseltti. Sosyal medyada pek çok yorum yapıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Zeynep’i Alihan’sız düşünemediklerini belirterek Onur Tuna’nın da diziye dönmesini istediler.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

MEDYAPIM (@medyapimresmi)’in paylaştığı bir gönderi

Bazı dizi izleyicileri ise geçtiğimiz sezon Yasak Elma’da ‘Şahika’ karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade’nin de diziye geri gelmesi talebinde bulundu.

Yasak Elma’nın son yayınlanan bölümünde ‘Yıldız’ ve ‘Zeynep’ kardeşlerin yeniden buluşması ile birlikte izleyenlerin heyecanı da yükseldi! Sosyal medyada bu güzel ve sürpriz buluşmayı yorumlayanlar, bu ikiliyi çok özlediklerini dile getirdiler.

150. bölüm ile birlikte diziye dahil olan Sevda Erginci’nin konuk oyuncu olacağı açıklanmıştı. İzleyici, bu güzel sürprizin ardından sadece konuk oyuncu olmasından dolayı üzgün. Ancak ilerleyen dönemde durumun değişmesi de olası!