Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci’nin damda ne işi var? İşte Hazal Kaya’nın yeni dizisindeki karakteri Esra!

Sevda Erginci’nin damda ne işi var? İşte Hazal Kaya’nın yeni dizisindeki karakteri Esra!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hazal Kaya ve Sevda Erginci, rol aldıkları yapımlarda başarılı performanslarıyla beğeni toplayan iki oyuncu. Kaya, şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçmekte. Erginci ise Uyanış Büyük Selçuklu ile ekranlarda.

İki oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım… İlk sırada Hazal Kaya var. Oyuncu, Bizim Hikaye dizisinden beri ekranda yok. Onu yeni bir TV dizisinde görmek isteyenler biraz bekleyecek!

Zira Kaya, bu kez Netflix için bir dizi çekiyor. Aylardır yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisine hazırlanan oyuncu, setin ilk günlerinde koronavirüse yakalanmıştı.

İyileşen ve yeniden çekimlere dönen oyuncu, şu sıralar hummalı bir çalışma içinde. Dönem dizisi olan Pera Palas’ta Gece Yarısı, aynı isimli Charles King’in romanından esinlenilerek çekilmekte.

Kaya, dizide Esra isimli bir kadına hayat veriyor. Dizi için saçlarını bakır rengine boyatan oyuncu, dönemi yansıtan kıyafetleriyle son pozunu da instagram sayfasından paylaştı…

İşte oyuncunun yeni dizisindeki imajını merak edenlere o paylaşım…

Sevda Erginci'nin damda ne işi var? İşte Hazal Kaya'nın yeni dizisindeki karakteri Esra! 8

Sevda Erginci ise TRT1’de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Turna Hatun karakterine hayat vermekte. Dönem kıyafetleri içinde görmeye alıştığımız oyuncu, zaman zaman sosyal medyadan günlük halini paylaşarak hayranlarını da mutlu ediyor.

2012 yılında rol aldığı Veda dizisinin ardından Karagül dizisi ile dikkatleri çekti. Sonrasında Hayat Bazen Tatlıdır, Ver Elini Aşk dizilerinde oynadı. Yasak Elma’da hayat verdiği Zeynep karakteri ile de büyük bir çıkış yakaladı.

Ardından Sevgili Geçmiş isimli dizide rol alan Erginci, şimdi ise Uyanış Büyük Selçuklu ile ekranlara geliyor. Sevda Erginci’nin instagram’da yaptığı son paylaşım ise büyük dikkat çekti.

Oyuncunun çatıda oturduğu fotoğraf dikkat çekti. Elinde kruvasanla çatıya çıkan oyuncunun bu hali şaşırttı! İşte Sevda Erginci’nin o hali…

Sevda Erginci'nin damda ne işi var? İşte Hazal Kaya'nın yeni dizisindeki karakteri Esra! 9