Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo’dan sonra Esra Bilgiç’i merak edenlere son paylaşımı! Hande Soral formunu bakın nasıl koruyor!

Ramo’dan sonra Esra Bilgiç’i merak edenlere son paylaşımı! Hande Soral formunu bakın nasıl koruyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldıkları dizilerle büyük beğeni toplayan iki oyuncu Esra Bilgiç ve Hande Soral, sade hayatları ve mütevazi tavırlarıyla sevilen isimler. Şu sıralar Hande Soral ekranda ama Esra Bilgiç ekranda yok! Oyuncu, son olarak Ramo dizisinde rol almıştı. Dizi, bir kaç hafta önce final yapmıştı.

İki başarılı ismin son paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Esra Bilgiç var. Oyuncu, 2014 yılından beri dizilerde rol alıyor. Diriliş Ertuğrul ve Bir Umut Yeter dizilerinden sonra Ramo, 3. dizisiydi.

Aynı zamanda öğrenmeye açık, kendisini geliştirmeye çalışan bir kişi olarak yeniden üniversite okuyan ve Hukuk Fakültesi’ne devam eden Bilgiç, geçtiğimiz günlerde sınavlara çalıştığını bir paylaşımı ile göstermişti.

Ramo'dan sonra Esra Bilgiç'i merak edenlere son paylaşımı! Hande Soral formunu bakın nasıl koruyor! 9

Bilgiç’in ayrıca yakın zamanda bir de yeni dizi projesi var. Gold Film imzalı Kanunsuz Topraklar dizisinde Uğur Güneş ile kamera karşısına geçecek.

Bilgiç’i merak edenlere güzel bir sürpriz geldi. Sevilen oyuncu, aşağıdaki fotoğrafını paylaştı instagram sayfasından…

Ramo'dan sonra Esra Bilgiç'i merak edenlere son paylaşımı! Hande Soral formunu bakın nasıl koruyor! 10

Hande Soral ise atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova ile ekranlarda. Diziye bu sezon dahil olan Soral, Ümit karakteri ile Çukurova’yı karıştıran bir kişiye hayat veriyor.

Başarılı oyunculuğu ile yine övgüleri toplayan Soral, güzelliği ile de hayranlarından beğeni toplayan bir isim. Oyuncunun yoğun iş temposuna rağmen sporu da ihmal etmediği, aşağıdaki paylaşımından görülüyor. Fit olmasını da spora borçlu anlaşılan oyuncu…

Ramo'dan sonra Esra Bilgiç'i merak edenlere son paylaşımı! Hande Soral formunu bakın nasıl koruyor! 11