Ana sayfa Sosyal Medya Sevgili Geçmiş final isyanı sosyal medyayı kapladı!

Sevgili Geçmiş final isyanı sosyal medyayı kapladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV ekranında 7. bölümü 6 Aralık Cuma günü yayınlanan Sevgili Geçmiş dizisinin 13 Aralık Cuma günün yayınlanacak 8. bölüm ile birlikte final yapacağının ortaya çıkması, hayranlarını çok üzdü. Emre Kınay, Ece Uslu, Sevda Erginci, Melis Sezen,Burak Çelik, Seçkin Özdemir, Özge Özacar ve Elifcan Ongurlar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri kötü gelmeye devam ediyor.

Dizinin 7. bölüm reytingleri final kararının pek de hatalı olmadığını gösteriyor. Totalde dizi 2.75 reyting ile 22. sırada yer alabildi. Dizinin AB reytingi ise 2.74 ve 15. sırada bulunuyor.

Sonuç olarak Sevgili Geçmiş dizisinin bu kadar düşük reytingler ile yoluna devam etmesi pek de mümkün değildi. Star Tv’de final kararını aldı. Ancak izleyiciler isyanlarda…

Sosyal medyaya yansıyan bu isyan büyüyor.

Bir izleyici, “İşe yaramayan dizileri final yapmıyorlar güzel dizileri yapıyorlar” diyerek tepkisini dile getirdi.

Bir başka dizi hayranı ise “Bu reytingler kime, neye göre belirleniyor da bu kadar izlenen bir dizi kaldırılıyor? Saçmalıktan başka bir şey değil lütfen bitmesin.”

“Final olmasın böyle kadro bulunmaz, çok başarılılar” diye yazan bir başka izleyici de dizinin devamını istediğini vurguladı.

Diziye yazık olduğunu yazan hayranlar, hem hikaye hem de kadronun çok iyi olduğunu, final kararına inanamadıklarını ifade ettiler.