Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül’ün ekrana dönüşü, eşi Kadir Doğulu’yu kötü etkileyecek!

Neslihan Atagül’ün ekrana dönüşü, eşi Kadir Doğulu’yu kötü etkileyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu mutlu bir evlilik yürüten, örnek bir çift… İki ünlü isim de başarılı performansları ile dikkat çekiyor. Vuslat dizisiyle TRT1 ekranında Aziz karakterine hayat veren Kadir Doğulu, Sefirin Kızı dizisine hazırlanan eşine evde sahne provalarında yardımcı olmasıyla da dikkat çekmişti.

Kadir Doğulu’nun eşine sahne provalarında destek olduğu Sefirin Kızı dizisi, Vuslat’ın yayınlandığı Pazartesi günü ekrana gelecek. Zaten reytinglerde sıkıntı yaşayan Vuslat dizisi, Sefirin Kızı’na şayet izleyici kaptırır ise bu durum Kadir Doğulu için de iyi olmayacaktır.

Zira TRT1’in arkasında durması nedeniyle yayında kalabilen, reytingleri ile özel bir kanalda Pazartesi saat 20.00 gibi prime-time’da yayınlanması çok da mümkün olmayan Vuslat, güçlükle ayakta durabiliyor.

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün buluştuğu Sefirin Kızı’nın ekran performansı Pazartesi yayınlanan; Çukur, Yasak Elma, Zalim İstanbul ve Vuslat dizilerinden izleyici kopartacaktır.

İşte bu ortamda Vuslat eğer çok izleyici kaybı yaşar ise Neslihan Atagül’ün ekrana muhteşem dönüşü, eşi Kadir Doğulu’nun dizisi Vuslat için sıkıntı çıkartır.