Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz bitti ama aynı heyecanı yaşamanın bir yolu daha var!

Sen Anlat Karadeniz bitti ama aynı heyecanı yaşamanın bir yolu daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Nefes karakteri ile büyük dikkat çeken İrem Helvacıoğlu, Dizi TV programı için soba üzerinde mıhlama yaptı. O anlar ise izleyenleri bir hayli keyiflendirdi.

Çekimler eski olmasına rağmen, izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Youtube’da Sen Anlat Karadeniz dizisinin kanalından yapılan paylaşıma gelen yorumlarda da dizinin neden bittiğine yönelik ifadeler dikkat çekiciydi.

“Nefes ve Tahir’i özledim” diye yazan dizi hayranları, bu tür görüntüleri yeniden görmekten de çok memnun olduklarını belirten yorumlar yaptı. Helvacıoğlu, fit görüntüsünün hatırlatılması üzerine, her şeyi yediğini ama zamanlamaya dikkat ettiğini belirtti.Akşamları 5-6’dan sonra bir şey yemediğini anlatan oyuncu, abur-cuburdan da kaçtığını ifade etti.

Helvacıoğlu ile yapılan bu programın enerjisi ve neşesi izleyicilere iyi geldi. Sen Anlat Karadeniz dizisinin kanalından sıklıkla yapılan bu paylaşımlar dizinin hayranları için de yeni bir alternatif oldu.

Bir izleyici, “Senin merhametini, iyi kalpliliğini, samimiyetini o kadar çok özledik ki, en çok da Tahir’le olan uyumunu özledik” yorumunda bulundu. Bu yorum da birçok izleyicinin duygularına tercüman oldu.

O anları videodan izleyebilirsiniz…