Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz döneminin sürpriz çıkışını Üvey Anne’nin başrollerinden Bengü Ergin yaparsa şaşırmayın!

Yaz döneminin sürpriz çıkışını Üvey Anne’nin başrollerinden Bengü Ergin yaparsa şaşırmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1985 yılında Ankara’da dünyaya gelen Bengü Ergin, uzun süredir ekranlarda olmayan oyunculardan birisi. 2010 yılında setlere adım atan Ergin, Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizideki Doktor Nil karakteri ile dikkatleri çekmişti. Ardından Çalıkuşu isimli dizideki Müjgan karakteri ile geniş kitlelerin ilgisini çeken oyuncu, Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Sibel olarak da akıllarda yer edindi.

Bu Şehir Arkandan Gelecek ve Kuzgun isimli dizilerde de rol alan oyuncunun, 4 yıldır ekranda olmadığını ama Haziran ayı içinde atv’de başlayacak olan Üvey Anne dizisinde başrolde yer alacağını belirtelim. Oyuncu, yeni rolünün heyecanı yaşarken, yaptığı açıklamalarla da dikkatleri üzerinde topladı.

Dizinin hazırlıkları sürecinde deneme çekimine katılan ve 8 kadının karşısında görüşme yaptığını anlatan Bengü Ergin, o sırada yaşananları şu sözlerle ifade etti: “Ben görüşmeye geldiğim gün henüz hikaye ile ilgili detay bilmiyordum. Bana anlattıkları zaman içinde yer almayı istedim. Sonra yönetmenimiz ve senaristimiz ile tanışmak için beni odaya aldım. İçeriye girdim, 8 tane birbirinden güzel ve enerjik kadın bana bakıp gülümsüyorlardı. Bu kadar kucaklandığımı hissetmemiştim. Enerjilerine ve hikayelerine olan inançlarına vuruldum gerçekten.”

Yaz döneminin sürpriz çıkışını Üvey Anne'nin başrollerinden Bengü Ergin yaparsa şaşırmayın! 7

Efsun isimli dizinin sevilen, sevilen bir kadın karakterini canlandıracak olan Bengü Ergin, “Harika bir hayatı var, çocukları var, eşiyle aşk dolu bir ilişkisi var, düzenli bir aile hayatı var. Rüya gibi bir hayatın içinde yaşayan bir peri masalının karakteri sanki” diye konuştu.

Muğla’da çekimleri devam eden dizinin kadın başrolü olarak uzun süredir ekranda olmayan Bengü Ergin’in tercih edilmesi, Efsun karakterine çok yakışması ile gerçekleşti. Hikayenin izleyicileri bambaşka noktalara götüreceğini anlatan Bengü Ergin, “Ben çok inanıyorum. Çok güzel bir hikayeye evrileceğini düşünüyorum. Beni de çok heyecanlandırıyor neler olacağını bilmiyor olmak. Sizin kadar ben de bilmiyorum” dedi.

Bengü Ergin’in bu rol ile birlikte televizyon ekranında yaz döneminin en çok konuşulacak isimlerinden birisi olması da muhtemel gözüküyor. Üvey Anne dizisinin başarısının, deneyimli oyuncuya yeniden kariyerinde bir yükseliş olarak yansıması kimseyi şaşırtmamalı.

Dizinin hikayesinde Kutsi ile partnerlik yapacak olan Bengü Ergin’in yanı sıra Hazal Filiz Küçükköse de bir diğer kadın başrol olarak diziye renk katacak.

Oyuncu seçimlerinden çok memnun kaldığını anlatan yönetmen Yasemin Türkmenli, karakter ile oyuncu uyumunu sağladıklarını ifade etti. Türkmenli, “Bir yönetmen olarak kafam ve kalbim çok rahat. Çünkü okuma provasında gördüm ki, her oyuncum o karaktere girerek karşıma oturdu. Bu da bir yönetmen için bulunmaz bir nimet” diye konuştu.