Ana sayfa Dizi Haberleri Sevindiren iddia! Alina Boz yeni sezonda yeniden ekranda!

Sevindiren iddia! Alina Boz yeni sezonda yeniden ekranda!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok sevilen Maraşlı dizisinden bu yana dizi setlerinden uzakta olan Alina Boz’dan güzel haber geldi. Alınan duyuma göre Alina Boz yeni sezonda yeniden ekranda olacak.

İlk olarak Paramparça dizisiyle dikkatleri çeken Alina Boz, 2004 yılında rol aldığı bu diziyle ünlü olmuştu. Ardından Sevda’nın Bahçesi ve Vatanım Sensin dizilerinde de rol alan oyuncu, Elimi Bırakma dizisiyle izleyici üzerinde bambaşka bir etki bıraktı. Burak Deniz ile başrolünde oynadığı Maraşlı’daki Mahur karakteri ise oyuncunun unutulmayacak rollerinden biri oldu.

Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinde de oyunculuktaki yeteneğini iyice kanıtlayan güzel oyuncu en son Terzi dizisiyle gündeme gelmişti. Önce TV8’le daha sonra Netflix’le anlaşan dizide Alina Boz’un Çağatay Ulusoy ile başrolde yer alacağı açıklanmıştı. Ancak Alina Boz son anda aldığı kararla projede yer almaktan vaz geçti.

Sevindiren iddia! Alina Boz yeni sezonda yeniden ekranda! 1

Hayranları o günden bu yana Alina Boz’dan gelecek yeni dizi haberini bekliyor. Beklenen bu haber nihayet geldi. Duyumlara göre Alina Boz okuduğu bir projeyi çok beğendi. Alina Boz’un proje için anlaşma yapmak üzere olduğu ve yeni sezonda yeniden ekranda olacağı belirtildi. Ancak projenin ulusal kanal mı yoksa dijital platformda mı yayınlanacağı açıklanmadı.

Alina Boz, Maraşlı dizisinden sonra Bandırma Füze Kulübü isimli filmde rol almıştı. Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini üstlendiği Bandırma Füze Kulübü filminde Alina Boz, Deniz Can Aktaş ile partner oldu. Filmin çekimleri yaz aylarında Bandırma’da gerçekleştirildi.

Alina Boz ve Burak Deniz’in, Maraşlı dizisindeki partnerliği herkesin hafızasına kazınmış durumda. Dizi büyük talihsizlikler sonucu izleyiciye erken veda etmek zorunda kalmış ancak arkasında Alina Boz ve Burak Deniz efsanesini bırakmıştı.