Ana sayfa Dizi Haberleri Hem Terzi hem Kulüp hem Dilek Taşı dizileri ile Salih Bademci profesyonelliğin zirvesinde geziniyor!

Hem Terzi hem Kulüp hem Dilek Taşı dizileri ile Salih Bademci profesyonelliğin zirvesinde geziniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Salih Bademci hem Netflix’te ikinci sezonu yayınlanan Kulüp dizisindeki Selim Songür, yine aynı platformdaki Terzi dizisinde psikopat Dimitri karakteri ile gündemde yer alıyor hem de Dilek Taşı isimli Kanal D dizisindeki Mustafa Yılmaz olarak izleyicileri farklı bir duyguya sürüklüyor.

Kulüp dizisinde oyuncuyu izleyenler star bir şarkısı imajıyla ona hayranlık besliyor. Aynı şekilde Dilek Taşı dizisinde Mustafa Yılmaz karakterini izleyenler ise haksızlığa uğrayan ve kızına kavuşmak için verdiği mücadeleyle göz yaşı döktüren bir babanın hislerini yaşıyor.

Tabii ki Terzi isimli Netflix dizisinde psikopat Dimitri karakterinde ne kadar çok övgü aldığını unutmamak gerekiyor. 2023 yılı içinde 3 farklı rolde birbirinden çok farklı karakterlere hayat veren Salih Bademci, yine hayranlık uyandıran performanslar ortaya koydu.

Hem Terzi hem Kulüp hem Dilek Taşı dizileri ile Salih Bademci profesyonelliğin zirvesinde geziniyor! 9

Kulüp ve Dilek Taşı dizilerinde çok farklı iki karakteri muhteşem bir yorum ile ortaya koyan Salih Bademci, profesyonellik konusunda da genç oyuncuların örnek alacağı bir isim olarak öne çıkıyor.

Kulüp dizisindeki Selim karakteri için çok yoğun bir ön hazırlık yaptığı bilinen oyuncu, şimdi benzer bir çalışmayı Dilek Taşı dizisindeki Mustafa için de ortaya koydu. Bu durum da ekrana yansıyor ve oyuncunun profesyonelliği izleyenlerin hayranlığını kazanıyor.

Hem Terzi hem Kulüp hem Dilek Taşı dizileri ile Salih Bademci profesyonelliğin zirvesinde geziniyor! 10

Dilek Taşı dizisinin senaristi Can Sinan’ın televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu’na söylediği sözlere bakılır ise Salih Bademci, yeni rolü için de çok yoğun bir ön hazırlık süreci yaşamış.

Senarist Can Sinan diyor ki, ‘Hazırlanırken mutlaka kendine has, kendine özgü metotları vardır. Bol bol araştırma yaptığını da biliyorum. Biz de Mustafa karakterini analiz etmek için, defalarca konuştuk. Ama temelde söyleyebileceğim, o kadar yetenekli bir aktör ki, her rolün altından rahatlıkla kalkabilir. Ben de kendisiyle çalıştığım için çok mutluyum.”

Hem Terzi hem Kulüp hem Dilek Taşı dizileri ile Salih Bademci profesyonelliğin zirvesinde geziniyor! 11

Bu sözlerden de anlaşıldığı üzere rolünün hakkını verebilmek ve duygusunu izleyicilere geçirebilmek için Salih Bademci yine yoğun bir çalışma yapmış ve yine emeklerinin karşılığını güçlü bir dizi karakteri daha yaratarak almış…

Dizi hayranlarına da hem Terzi hem Kulüp hem de Dilek Taşı projelerinde Salih Bademci’nin muhteşem yorumuyla bambaşka üç karakteri keyifle izlemek düşüyor.